Προσπάθησε μέχρι τέλους για Ταλέντο, αλλά…

20:17 | 01/02/2018

Δεν καρποφόρησαν οι προσπάθειες που έκαναν οι άνθρωποι του ΟΦΗ προκειμένου να εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας τους τον Αλεσάντρο Ταλέντο.

Ο 22χρονος επιθετικός μέσος ήταν από τους παίκτες όπου η τεχνική ηγεσία είχε σφοδρή επιθυμία να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας κάτι που προσπάθησε να κάνει μέχρι και την ύστατη ημέρα της μετεγγραφικής περιόδου. Υπάρχει βέβαια ακόμα προθεσμία για τους ελεύθερους παίκτες, όμως το αρνητικό με τον Ταλέντο είναι πως δεν θα μείνει εν τέλει ελεύθερος από την Καλλιθέα. 

Πέραν αυτού, παρουσιάσθηκε εμπλοκή και με τους εκπροσώπους του παίκτη από τη Βραζιλία, με το καθεστώς συνεργασίας με τον κάθε έναν από αυτούς, να είναι συγκεχυμένο όπως αντιλήφθηκαν οι άνθρωποι του Ομίλου. Για το λόγο αυτό και «επιστρατεύθηκε» στο χειρισμό της υπόθεσης και ένας από τους ιστορικότερους παράγοντες του ΟΦΗ, με μεγάλη εμπειρία σε ανάλογες περιπτώσεις.  

Η απόκτηση του Κοέλιο δεν φρέναρε τις προσπάθειες για ένταξη στην ομάδα και του Ταλέντο, καθώς στην κρητική ομάδα ήθελαν και τον Βραζιλιάνο, καθώς πέραν από τη βοήθεια που θα πρόσφερε στην προσπάθεια της ανόδου, θα ήταν εξαιρετικά πιθανό με τις εμφανίσεις του να προσέλκυε ομάδες και να έφερνε προτάσεις οι οποίες θα έβαζαν μελλοντικά στο ταμείο της ομάδας χρήματα. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.