Στο «τιμόνι» της ΑΕΚ ο Δεληγιάννης

16:30 | 02/02/2018

Σε ένα… δικό της παιδί δίνει η ΑΕΚ τα «κλειδιά» της πρώτης ομάδας, μιας και ανακοίνωσε πως ο Μιχάλης Δεληγιάννης είναι ο νέος τεχνικός ηγέτης του συλλόγου του Κατσαμπά.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας φόρεσε με επιτυχία την κιτρινόμαυρη φανέλα στο παρελθόν και έζησε μεγάλες στιγμές με το ιστορικό σωματείο. Κλήθηκε, έτσι, ν’ αντικαταστήσει τον Αντώνη Λεκάκη και να οδηγήσει την ΑΕΚ στο «δρόμο» των επιτυχιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση της ΑΕΚατσαμπά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας μας με το προπονητή Μιχάλη Δεληγιάννη. Ο Μιχάλης είναι ένας νέος προπονητής ο οποίος έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στην ΑΕΚατσαμπά αφού εδώ ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σαν παιδί και υπηρέτησε την ομάδα μας για πάνω από είκοσι χρόνια.

Προπονητικά έχει δείξει εντυπωσιακά δείγματα της δουλειάς του στην ομάδα των Ελπίδων καθώς τις ανέβασε συνεχόμενες κατηγορίες έως την Α1, δουλεύοντας με κυρίως νεαρούς ποδοσφαιριστές. Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη πίσω στο σπίτι του και στη οικογένεια του, αυτή της ΑΕΚατσαμπά. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και δυνατός».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.