Συνεχάρη Άγιο Ιερόθεο και διαιτητές

22:02 | 05/02/2018

Ο Ηρόδοτος μπορεί να μην πήρε τη νίκη απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο, ωστόσο ο σύλλογος της Ν. Αλικαρνασσού συνεχάρη αντίπαλο και διαιτησία.

Οι «κυανόλευκοι» εξέδωσαν δύο ανακοινώσεις και ευχαριστούν τους γηπεδούχους για τη φιλοξενία, ενώ χαρακτήρισαν άριστη των διαιτησία των κ. Μανούχου, Λυκομήτρου και Λέκκα.

Η ανακοίνωση για τον Άγιο Ιερόθεο: «Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος ευχαριστεί τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Ρούμπα, τους αδερφούς κ. Βαγγέλη, κ. Αντώνη και κ. Άρη Ρούσσο, όπως και όλο το ΔΣ του Άγιου Ιερόθεου για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξε στα μέλη της αποστολής μας κατά τη διάρκεια της παραμονή τους στο γήπεδο του Περιστερίου. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία στο πρωτάθλημα του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής και να εκπληρώσουν τον στόχο τους».

Η ανακοίνωση για τη διαιτησία: «Ο πρόεδρος, κ. Σωκιανός Στέλιος και το ΔΣ του ΠΑΣΑ Ηρόδοτου, ευχαριστούν τον διαιτητή, Μανούχο Ευάγγελο και τους επόπτες, Λυκομήτρο Ευάγγελο και Λέκκα Χαράλαμπο του συνδέσμου Αργολίδας, για την άριστη διαιτησία, όπου παρόλο την σοβαρότητα και κρισιμότητα του αγώνα ανταποκρίθηκαν στο έπακρο στο έργο τους».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.