Τελευταία «ανάσα» πριν την αντεπίθεση

11:43 | 05/02/2018

Ημέρα ξεκούρασης η Δευτέρα (5/2) στον ΟΦΗ, ο οποίος έχει την ευκαιρία με την κατάλληλη ανασύνταξη να συνεχίσει την πορεία προς τις θέσεις ανόδου που έχει ξεκινήσει…

Του Μάνου Σουργιά

Ήδη μετά το στραβοπάτημα της Παναχαϊκής με τον Πανσερραϊκό ο Όμιλος μείωσε τη διαφορά του στον πόντο από τους Αχαιούς και η προοπτική να τους φτάσει ή και να τους ξεπεράσει, δείχνει πως είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκή. Η κρητική ομάδα έχει τη δυνατότητα να κλείσει τον πρώτο γύρο με το απόλυτο, ώστε να αρχίσει ουσιαστικά το πρωτάθλημα για αυτόν με την έναρξη του δεύτερου γύρου.

Η Βέροια στο «Γεντί Κουλέ» την Κυριακή (11/2) και η Σπάρτη εκτός στη συνέχεια, είναι τα παιχνίδια που απομένουν προτού ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Στις ίδιες αγωνιστικές η Παναχαϊκή θα πάει στην Καρδίτσα και θα κλείσει τον πρώτο γύρο στην Πάτρα κόντρα στον Αιγινιακό. Ο πρωτοπόρος Άρης από την πλευρά του θα παίξει στις Σέρρες με Πανσερραϊκό και στο «Κλ. Βικελίδης» με Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι διαφορές που έχουν οι πρωτοπόροι μεταξύ τους είναι τέτοιες όπου οι λεπτομέρειες, το σωστό ποδόσφαιρο και η αποφυγή λαθών, είναι τα στοιχεία που θα κρίνουν τις αλλαγές που θα γίνουν. Ο ΟΦΗ με την επανέναρξη των υποχρεώσεών του, θα έχει τη δυνατότητα να στηριχθεί σε περισσότερους παίκτες, καθώς θα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του ο Ντίνας, ενώ εξέτισε την ποινή του και ο Νάστος.

Την ίδια ώρα «έσβησαν» τις ποινές τους οι Παπαστεριανός, Βουό, Μάνος, Κομεσίδης και Ποτουρίδης, ενώ αναμένεται και το δελτίο του Κοέλιο. Για τον Πορτογάλο βέβαια θα δει ο Παπαδόπουλος την αγωνιστική του κατάσταση αυτές τις ημέρες και θα αποφασίσει το αν θα τον έχει μαζί του στην αποστολή. Κοντολογίς, από τον προβληματισμό που είχε ο προπονητής του ΟΦΗ προ καιρού για το πώς θα συμπληρώσει αποστολή, τώρα θα τον έχει για το ποιους θα αφήσει εκτός αυτής…

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη (6/2) το μεσημέρι με την πρώτη προπόνηση μετά το διήμερο ρεπό, με την οποία θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τη Βέροια. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.