«Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι μπήκε ο υδροχόος στον σκορπιό…»

18:09 | 04/02/2018

Με τον άκρως δηκτικό αυτόν τρόπο εξήγησε ο προπονητής του Εργοτέλη Τάκης Γκώνιας, τους λόγους της αγωνιστικής ανάκαμψης της ομάδας του…

Ο Βοιωτός τεχνικός ερωτηθείς για το αν πλέον η ομάδα του έχει ορθότερη αμυντική λειτουργία και αν οφείλεται σε αυτήν η αγωνιστική βελτίωση που παρουσιάζει, αρκέσθηκε να απαντήσει με την παραπάνω ειρωνική απάντηση, δίχως να μπει στην ουσία.

Από εκεί και πέρα ο Τάκης Γκώνιας στην τοποθέτησή του μετά τον νικηφόρο αγώνα της ομάδας του απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, είπε: «Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην Καρδίτσα, είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα με έναν καλό προπονητή, ο οποίος έχει αφήσει το στίγμα του σε όποια ομάδα έχει δουλέψει. 

Μια ακόμα νίκη για εμάς και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Καταφέραμε σε ένα ακόμα παιχνίδι να μην μας κάνει ο αντίπαλος ούτε μια ευκαιρία και εμείς να κάνουμε αρκετές. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και συνεχίζουμε». 

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλίας Γιώργος Βαζάκας τόνισε πως το τελικό αποτέλεσμα το διαμόρφωσε ο… επόπτης: «Είναι η δεύτερη φορά που το αποτέλεσμα το διαμόρφωσε ο επόπτης. Ο παίκτης μου, μου είπε πως έκανε χέρι, αλλά έκτος περιοχής. Συγχαρητήρια στον διαιτητή, όχι όμως και στον επόπτη που διαμόρφωσε αποτέλεσμα. 

Ξέραμε ότι παίζαμε με μια ομάδα που παίζει passing game και θέλαμε να κλείσουμε τους χώρους. Τακτικά ήμασταν καλοί, παρότι είχε ο αντίπαλος τον έλεγχο, εμείς είχαμε στρατηγική να μην δεχθούμε γκολ και το καταφέρναμε. Ήρθε όμως η φάση του πέναλτι και εκεί άλλαξαν τα πράγματα.

Στο ημίχρονο είπαμε πως θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε σφικτοί στην άμυνα και να πιέσουμε στο τελευταίο τέταρτο. Στο 88’ όμως σταμάτησε φάση και πάλι ο επόπτης με παίκτη μας που ήταν μόνος του. Πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν το «Χ», αλλά δυστυχώς πρωταγωνιστής ήταν ο επόπτης. 

Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη, είναι μια καλή και συμπαθής ομάδα και τον ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία, εμείς τώρα πάμε για το επόμενο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας».

Από τους παίκτες του Εργοτέλη μίλησε ο Ηλίας Τσέλιος, ο οποίος είχε μια εξαιρετική παρουσία στο ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα: «Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι με τον Εργοτέλη και θέλω να ευχαριστήσω όλους για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Βγάλαμε αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής, βάλαμε το γκολ και ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Τους παίκτες της Αναγέννησης εκπροσώπησε ο Δημήτρης Ντάγκρας: «Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη για τη νίκη του. Ξέραμε ότι θα παίζαμε με μια ανεβασμένη ομάδα, που έχει την κατοχή και παίζει κάθετο ποδόσφαιρο. Κλείσαμε τους χώρους, ακολουθήσαμε την τακτική μας και δεν είχαμε πολλές εις βάρος μας φάσεις. Δεχθήκαμε όμως το γκολ στην εκπνοή του ημιχρόνου. Στην επανάληψη συνεχίσαμε έτσι σφιχτά, ανεβήκαμε όμως στα τελευταία λεπτά χωρίς να καταφέρουμε κάτι καλό». 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.