Ροή Ειδήσεων

15:30 | 15/04/2024

Ρόμα: Ευδιάθετος στο νοσοκομείο ο Εντικά, έσφιξε τη γροθιά και έστειλε μήνυμα ότι όλα είναι καλά

Ο Εντικά τρόμαξε όλο τον πλανήτη, καθώς κατέρρευσε στο ματς της Ουντινέζε με τη Ρόμα. Αμέσως μετά το ματς όλη η ομάδα τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να παρακολουθείται. Ο ίδιος είναι σε καλύτερη κατάσταση, σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας του.

14:30 | 15/04/2024

Άλμα πέντε θέσεων για τον Τσιτσιπά

Άλμα πέντε θέσεων έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την πορεία του έως την κατάκτηση του τροπαίου στο Μόντε Κάρλο κι επέστρεψε στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης, σύμφωνα με τη νέα βαθμολογία της διεθνούς ομοσπονδίας τένις (ΑΤP).

13:30 | 15/04/2024

NBA, Λέικερς: Ενοχλήσεις στην μέση ο Άντονι Ντέιβις, αλλά θα αγωνιστεί κανονικά στα play-in

Ο Άντονι Ντέιβις αποχώρησε με ενοχλήσεις στην μέση και στον γοφό στην νίκη των Λέικερς επί των Πέλικανς στο φινάλε της κανονικής περιόδου, αλλά αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στα play-in στο πλαίσιο των θέσεων 7-8.

13:00 | 15/04/2024

NBA, Ντοκ Ρίβερς για την συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα playoffs: "Περιμένουμε να δούμε, δείχνουν καλά τα πράγματα"

Ο Ντοκ Ρίβερς κλήθηκε να απαντήσει για το πόσο πιθανό είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να είναι διαθέσιμος για τους Μπακς από το ξεκίνημα της σειράς των playoffs κόντρα στους Πέισερς και αρκέστηκε στο να αναφέρει ότι τα πράγματα μοιάζουν θετικά.

12:30 | 15/04/2024

NBA, Σίξερς: Ο Μπάντι Χιλντ έγραψε ιστορία παίζοντας σε 84+1 παιχνίδια στην κανονική περίοδο

Σπουδαία επίδοση από τον Μπάντι Χιλντ, αφού ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο του NBA παίζοντας σε 84 αγώνες, κάτι που είχε να συμβεί 19 χρόνια. Στην πραγματικότητα όμως αγωνίστηκε σε 85 αγώνες. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.