Grande φινάλε για ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά που έγιναν ποτέ!

SMS
10:01 | 13/11/2022

Σήμερα (Κυριακή) ολοκληρώνεται, μετά μουσικής, το τουρνουά τένις της Ace Tennis Academy

Πιθανότατα, ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά που έγινε ποτέ στην Κρήτη. Με περισσότερες από 350 συμμετοχές Ανδρών και Γυναικών, το τουρνουά του Ace Tennis ολοκληρώνεται σήμερα (Κυριακή, 13/11) έπειτα από 1,5 μήνα αγώνων!

Ένα τουρνουά που συγκέντρωσε πληθώρα καλών παικτών από το Ηράκλειο και όχι μόνο, με 8 κατηγορίες για όλα τα level (Masters Open ανδρών, Αρχάριοι άνδρες Γυναίκες, Αρχαριες γυναίκες, Διπλό ανδρών, Διπλό γυναικών, Μεικτό διπλό). Υψηλό επίπεδο τένις, τα μεγαλύτερα ταμπλό, με όλους τους συμμετέχοντες να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι.

Σήμερα, στις εγκαταστάσεις της Ace Tennis Academy, έπειτα και από τους αποψινούς αγώνες, θα ακολουθήσει ένα μεγάλο Party! Το ραντεβού έχει οριστεί μετά τις 6 το απόγευμα, οι υπεύθυνοι των αγώνων, Αντώνης Καλαϊτζάκης και Σωκράτης Μακράκης έχουν επιμεληθεί για την κάθε λεπτομέρεια. Μετά τις απονομές και τα δώρα, θα ακολουθήσει ένα party με... συνοδεία μπουφέ και απολαυστικών finger foods. Το καλύτερο φινάλε για ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά τένις που έγιναν στην πόλη...

Χορηγοί επικοινωνίας: Cretalive.gr, Capitano.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.