Αχέρων - ΟΦΗ: Οι 14 σερί νίκες και η «αυτονόητη» πρόκριση

SMS

Το απίστευτο εντός έδρας σερί της αντιπάλου του ΟΦΗ στο Κύπελλο (Πέμπτη - 15.00) και η σοβαρότητα που πρέπει να δείξουν οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Νιόπλια

Eίναι μια ομάδα που σε πολλούς αποτελεί ερωτηματικό, για να μην την χαρακτηρίσουμε άγνωστη. Ο Αχέρων Καναλακίου αποτελεί την ομάδα αντίπαλο του ΟΦΗ (Πέμπτη - Live Capitano.gr - 15.00) στην φάση του Κυπέλλου Ελλάδας όπου κάνουν πρεμιέρα οι ομάδες της Superleague (πλην των πρώτων τεσσάρων της περσινής βαθμολογίας).

Η ομάδα από την Πρέβεζα αγωνίζεται φέτος στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής, προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη στην πρεμιέρα με αντίπαλο την Παναχαϊκή (3-1) και έχει φιλοδοξίες ανόδου στην Superleague 2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το καλοκαίρι έχασε την ευκαιρία για το κάτι παραπάνω και παρ' ότι τα πήγε περίφημα στην κανονική διάρκεια, έχασε την άνοδο στο ειδικό πρωτάθλημα ενώ η ΕΠΟ της έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία μέσω πρόσκλησης (όπως και στον Πανιώνιο) όμως τελικά δεν κατέστη δυνατό να δηλώσει συμμετοχή στη Super League 2.

Πρόκειται για ένα γκρουπ που παραμένει σχεδόν ίδιο, έχει κάνει μεταγραφές - εμφανίζεται ενισχυμένο - μία ομάδα που της δίνουν τον χαρακτηρισμό ''φαβορί'' για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου της. Ο ΠΑΣ Αχέρων διαθέτει μια από τις καλύτερες έδρες έχοντας ένα εκπληκτικό ρεκόρ. Ποιο είναι αυτό; Εχει κερδίσει και τα 14 πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει στην έδρα της, σε αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου!

Αντιλαμβανόμαστε ότι όποιο και αν είναι το επίπεδο των ομάδων αλλά και της κατηγορίας, ο θεσμός του Κυπέλλου και αυτό το... άγνωστο των νοκ άουτ αγώνων προσδίδει μια επιπλέον δυσκολία στα λεγόμενα φαβορί. Η ομάδα της Πρέβεζας θα φανεί αν μπορεί την Πέμπτη να απειλήσει τον ΟΦΗ, όμως από τη μια η επιθετική δυσκολία του Ομίλου σε γκρουπ που παίζουν κλειστά, καθώς και η εντός έδρας επίδοση των γηπεδούχων, είναι παράμετροι που δεν μπορούν να μην καταγραφούν, σε μια φάση που παραδοσιακά υπάρχουν εκπλήξεις και τα φαβορί αν δεν θέλουν να μπλέξουν οφείλουν να παρουσιαστούν σοβαρές. Όπως πρέπει να συμβεί με το σύνολο του Νίκου Νιόπλια, αν θέλουμε να κάνουμε αναφορές για μια ''αυτονόητη'' πρόκριση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα δεδομένα με την μετάδοση του αγώνα Αχέρων - ΟΦΗ



Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.