Έβαλε 4 γκολ απέναντι σε ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, κανένα με Αστέρα και Λαμία!

SMS

Σε ματς που πρέπει να δημιουργήσουν και να κερδίσουν, οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια παίρνουν χαμηλό βαθμό

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να βρει γκολ ούτε στο παιχνίδι με την Λαμία, δεν απειλήθηκε καθόλου όμως το 0-0 δεν τον αφήνει ικανοποιημένο. Με αυτό τον τρόπο, οι παίκτες της κρητικής ομάδας σαν να ''πέταξαν'' στον κάδο το διπλό στο Αγρίνιο ενώ παράλληλα δεν σκόραραν σε 2ο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι.

Αυτό που φοβόντουσαν αρκετοί ακόμα και από την περίοδο της προετοιμασίας, επιβεβαιώνεται σε πρώτη φάση. Την επιθετική αρυθμία και την αναποτελεσματικότητα σε δημιουργία και εκτέλεση του ΟΦΗ.

Μπορεί ο Όμιλος να έχει κερδίσει σε κατοχή και στα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια, όμως αν εξαιρέσουμε αυτό το ''τρελό'' ματς με την ΑΕΚ, στα υπόλοιπα τρία δεν είναι καθόλου καλός, ηττήθηκε με 1-3 από τον ΠΑΟΚ ενώ δεν κατάφερε να πάρει τρίποντα απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και Λαμία, δύο ματς που αν θες να πετύχεις τους στόχους στου θα πρέπει να τα πάρεις.

Τι λένε οι αριθμοί; Ο ΟΦΗ πέτυχε 4 γκολ απέναντι σε δύο ομάδες που διεκδικούν πρωτάθλημα (ΠΑΟΚ - ΑΕΚ) και κανένα απέναντι σε εκείνες (Αστέρας Τρίπολης - Λαμία) που τα ''πρέπει'' βάρυναν τα πόδια των παικτών του. Ένα στοιχείο που σίγουρα δεν κολακεύει την κρητική ομάδα και δείχνει ότι σε ματς πρωτοβουλίας, οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια δεν παίρνουν μέχρι τώρα καλό βαθμό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η πρώτη αποδοκιμασία στο χειρότερο παιχνίδι

ΟΦΗ-Λαμία 0-0: Πισωγύρισμα για τον ΟΦΗ

Τα highlights της ισοπαλίας του ΟΦΗ με τη Λαμία

Γιατί δεν ξεκίνησε ο Ντουρμισάι και η διαχείριση των παικτών

Γέμισε... Καστανιάνθρωπους ο ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.