ΑΕΚ-ΟΦΗ: Φιλικό για... λίγους

08:11 | 09/12/2022

Χωρίς κόσμο, χωρίς τηλεοπτική μετάδοση και χωρίς δημοσιογράφους το σημερινό φιλικό, προπονητικού χαρακτήρα.

Έτοιμος για ακόμη ένα φιλικό είναι ο ΟΦΗ, ο οποίος παίζει με την ΑΕΚ στην Αθήνα. Θυμίζουμε πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα γίνει σήμερα στις 15:00 στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, θα είναι προπονητικού χαρακτήρα, χωρίς τηλεοπτική μετάδοση και θα διεξαχθεί φυσικά χωρίς κόσμο, ενώ θα είναι κλειστή και για τα Μέσα.

Αυτό θα είναι το πρώτο φιλικό του ΟΦΗ μετά από αυτό με την Άντερλεχτ το περασμένο Σάββατο, ενώ απομένει ακόμη ένα, κόντρα στον Ιωνικό στο ΒΑΚ, την επόμενη εβδομάδα. Για την ΑΕΚ θα είναι το πρώτο φιλικό μετά από την επιστροφή της από την Ολλανδία όπου έκανε μίνι προετοιμασία.

Για τον Βάλντας Νταμπράουσκας θα είναι ακόμα μία ευκαιρία να δει την ομάδα του υπό δύσκολες συνθήκες. Ένα ματς, δηλαδή, υψηλών απαιτήσεων και έντασεων, από αυτά που θέλει ο Λιθουανός προπονητής όπως είπε και μετά το ματς με την Άντερλεχτ. Θέλει να βλέπει τον ΟΦΗ σε παιχνίδια με δυνατές ομάδες, ειδικά τώρα σε αυτή την περίοδο της μίνι προετοιμασίας.

Στόχος του ΟΦΗ και δη του Νταμπράουσκας είναι να φτάσει η ομάδα στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Ο Όμιλος έχει δύο παιχνίδια πριν φύγει το 2022: με Ατρόμητο εντός και Παναθηναϊκό εκτός. Πρώτος στόχος είναι το τρίποντο με την ομάδα του Περιστερίου που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στο βαθμολογικό κομμάτι, αλλά και στο ψυχολογικό.

Κόντρα σε αυτό το παιχνίδι αναμένεται να δούμε πολλές επιστροφές προσώπων και το «οπλοστάσιο» του Νταμπράουσκας γεμάτο. Μέχρι εκείνο το ματς, όμως, ο ΟΦΗ έχει το σημερινό φιλικό με την ΑΕΚ -στο οποίο θα παραταχθεί με απουσίες- και μετά με τον Ιωνικό στο ΒΑΚ. Δύο ευκαιρίες για τον τεχνικό του Ομίλου να δει την ομάδα του εν δράσει, να δει το βαθμό ετοιμότητας και να διορθώσει αυτά που χρειάζονται.

Διαβάστε επίσης:

Η αποστολή του ΟΦΗ για το φιλικό με την ΑΕΚ

Το πρόγραμμα του ΟΦΗ μέχρι την 20η αγωνιστική της Super League

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.