ΑΕΚατσαμπά: «Τιμή μας να αγωνίζονται με την φανέλα μας Ρομά»

08:44 | 24/02/2022

Αιχμηρή ανακοίνωση, μέσω της οποίας, «καταγγέλλει» ρατσιστικά σχόλια, εξέδωσε η ΑΕΚατσαμπά μετά τον αγώνα κυπέλλου με τον Ανθεστίωνα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η διοίκηση της ΑΕΚατσαμπά συγχαίρει την ομάδα του Ανθεστίωνα για την δίκαια νίκη του στον σημερινό μεταξύ μας αγώνα και την πρόκριση του στο θεσμό του κυπέλλου.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση του Ανθεστίωνα για την φιλοξενία, σε ένα γήπεδο που νιώθουμε πάντα ευπρόσδεκτοι και μας αντιμετωπίζουν φιλικά.

Τέλος θέλουμε να ενημερώσουμε κάποιους παίκτες της αντιπάλου μας και να κάνουμε ξεκάθαρο σε όλους όσους έχουν πρόβλημα με εμάς οτι:

Είμαστε περήφανοι και είναι μεγάλη μας τιμή να αγωνίζονται με την φανέλα μας και να είναι μέλη της οικογένειας μας ποδοσφαιριστές Ρομά.

Είναι μεγάλη μας τιμή να έχουμε στην οικογένεια μας ποδοσφαιριστές Έλληνες, ποδοσφαιριστές με καταγωγή από Αλβανία, από Ρουμανία, από Συρία κλπ.

Θα ήταν μεγάλη μας τιμή να είχαμε στην οικογένεια μας ποδοσφαιριστές άλλου χρώματος, ποδοσφαιριστές που να μιλάνε άλλη γλώσσα, που να έχουν άλλη θρησκεία, που να είναι ομοφυλόφιλοι και γενικά να είναι διαφορετικοί, αρκεί να είναι Άνθρωποι με ήθος, να σέβονται τους συμπαίκτες τους και τους αντιπάλους.

Όποιου δεν του αρέσει αυτό καλύτερα να μην παίζει μαζί μας γιατί θα μας βρίσκει απέναντι του όπως έγινε σήμερα.

Είμαστε περήφανοι για τους ποδοσφαιριστές μας που και σήμερα έδειξαν ότι είναι οικογένεια χωρίς διαφορές και στήριξαν τους συμπαίκτες τους που υπέστησαν ρατσιστική συμπεριφορά».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.