Αετός... λαϊκής βάσης

10:51 | 24/12/2018

Ανασύνταξη στην ομάδα του Αετού Ανωγείων

Μέσω ανακοίνωσης, η ομάδα των Ανωγείων εξήγησε τους λογούς που ο σύλλογος παίζει στις κατηγορίες του Ηρακλείου ενώ παράλληλα ζητάει την στήριξη για την δημιουργία μιας ομάδας... λαϊκής βάσης και όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά ''Θέλουμε να οργανώσουμε μια ομάδα μελών- συνδρομητών (Λαϊκής βάσης) με κατώτερη ετήσια συνδρομή 50 ευρώ.''

Η ανακοίνωση του Αετού Ανωγείων:

“Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προσπάθεια που κάνουμε για ανασύσταση και ανασυγκρότηση της ομάδας του Αετού είναι καταρχάς υγιής – ειλικρινής – καθαρή.Είναι προσπάθεια έντιμη και με ισχυρή θέληση, ώστε ο Αετός Ανωγείων να ξεπεράσει τα στενά πλαίσια της ποδοσφαιρικής ομάδας και να φτάσει στο επίπεδο του καθαρού αθλητισμού και όχι τόσο πολύ τον πρωταθλητισμό.

Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο αλλά θα το προσπαθήσουμε. Να δώσουμε κίνητρο άθλησης σε όλες τις ηλικίες, αν είναι δυνατόν. Στους μεγαλύτερους για άσκηση με σκοπό την πρόληψη και την θεραπεία σοβαρών παθήσεων που οφείλονται στη μη προσεγμένη διατροφή που κάνουμε αυτή την εποχή της υπερκατανάλωσης και στην υπερβολική ακινησία. Εκεί όμως που επιθυμούμε να δώσουμε μεγάλη βάση είναι στις πιο ευαίσθητες αλλά και δυναμικές ηλικίες, τις παιδικές- εφηβικές – νεανικές, στο μέλλον της αυριανής κοινωνίας. Το σωστό αθλητικό πνεύμα που πρέπει να τους ποτίσουμε ώστε να τους προσελκύσουμε να αθλούνται. Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα και η επιτυχία μας. Αυτός θα είναι ο πλούτος, με αυτόν τον τρόπο αλλάζει η σκέψη , η φιλοσοφία της ζωής. Αυτό σημαίνει πρόοδος και η βάση για σωστή σωματική και πνευματική ανάπτυξη σωστής κοινωνίας. Να διδάξουμε ευγένεια , σεβασμό , προς τον συνάνθρωπο, αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια. Να δώσουμε βάση στη δημιουργία ακαδημιών με σκοπό τη διαπαιδαγώγηση και τη διαμόρφωση σωστών χαρακτήρων χρήσιμων στη κοινωνία .

Τ ΄ Ανώγεια ( όπως όλοι ξέρουμε) ανήκουν διοικητικά στο νομό Ρεθύμνου αλλά η όλη λειτουργία και εξυπηρέτηση λόγω κοντινότερων αποστάσεων γίνεται στο Ηράκλειο. Επίσης στο Ηράκλειο ζει και δραστηριοποιείται ίσως η μεγαλύτερη κοινότητα Ανωγειανής καταγωγής που υπάρχει εντός Κρήτης. Γι αυτούς τους βασικούς λόγους πήραμε την απόφαση , η ομάδα να μεταφερθεί και να αγωνίζεται πλέον στο νομό Ηρακλείου .

Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από μια ομάδα ανθρώπων για να πραγματοποιηθεί αυτό και τους ευχαριστούμε . Καταφέραμε να προλάβουμε την κλήρωση και να συμμετέχουμε αγωνιστικά για τη φετινή περίοδο. Η έδρα της ομάδας παραμένει το Δημοτικό Στάδιο Ανωγείων. Μαζί μας συμφωνεί η μεγαλύτερη μερίδα της Ανωγειανής κοινωνίας και ελπίζουμε ότι σύντομα θα πεισθούν και οι υπόλοιποι. Ευχαριστούμε το Δήμαρχο που μας συμπαραστάθηκε.

Έχουν γίνει πολλά βήματα μέχρι τώρα παρά την πίεση του χρόνου. Μέσα σε διάστημα 20 ημερών καταφέραμε να πείσουμε ένα μεγάλο αριθμό παιδιών να συμμετέχουν στο σχηματισμό της ομάδας .Προσλάβαμε ένα αξιόλογο προπονητή, ο οποίος συμφωνεί με το πνεύμα και τη φιλοσοφία του Δ.Σ. την οποία θέλουμε να περάσουμε και στους αθλητές.

Έτσι άρχισε η ανασύσταση και ανασυγκρότηση της ομάδας . Άρχισε η προπόνηση και προετοιμασία της ομάδας με πολλά κενά και ελλείψεις. Αυτή είναι η αλήθεια . Θα πορευτούμε με αυτά τα δεδομένα και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση στο πρωτάθλημα.

Πολλά παιδιά έρχονται από το Ηράκλειο για την προετοιμασία . Για το λόγο αυτό έχουμε ενοικιάσει ένα εννιαθέσιο λεωφορείο, με την ελπίδα κάποια στιγμή να αποκτήσουμε δικό μας. Αυτό προσφέρει:

1) Ασφάλεια των παιδιών στις μετακινήσεις τους.

2) Οικονομικό όφελος της ομάδας .

3) Ανεβάζει τη γενική εικόνα της ομάδας γιατί δείχνει ένα οργανωμένο σωματείο, πόλο έλξης για τα παιδιά .

Το πιο ενθαρρυντικό απ όλα είναι ότι με την ανακοίνωση της ύπαρξης των ακαδημιών υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. Θα προσπαθήσουμε να οργανώσουμε καλές ακαδημίες για να αθλούνται όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως . Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο . Πράγματι ζητάμε τη συμμετοχή όλων σας, ειδικά σ αυτό το κομμάτι και καλούμε τους γονείς να παροτρύνουν τα παιδιά τους η αν τους το ζητούν να μην τους το στερήσουν αφού υπάρχει πλέον η δυνατότητα άσκησης και εκπαίδευσης !!!

Θέλουμε να οργανώσουμε μια ομάδα μελών- συνδρομητών (Λαϊκής βάσης) με κατώτερη ετήσια συνδρομή 50 ευρώ. Όποιος επιθυμεί να εγγραφεί μέλος μπορεί να κάνει κατάθεση απευθείας στην τράπεζα Πειραιώς, στο λογαριασμό της ομάδας δίνοντας το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο του GR8801711630006163040030709.”

Το Δ.Σ του Αετού Ανωγείων

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.