«Αφεντικό» οι Κλίπερς στο Λος Άντζελες

09:10 | 23/10/2019

Ο Καουάι Λέοναρντ κέρδισε τον Λεμπρόν Τζέιμς στην πρώτη μονομαχία μεταξύ των δύο ομάδων του Λος Άντζελες, στην πρεμιέρα του NBA

Η κανονική περίοδος του NBA ξεκίνησε. Με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις ο μαραθώνιος του μεγαλύτερου μπασκετικού πρωταθλήματος της γης, από χθες σήμανε έναρξη. Διαβάστε εδώ το μεγάλο αφιέρωμα του Capitano.gr

Ματσάρα στο Τορόντο ανάμεσα σε Ράπτορς και Πέλικας, η καλύτερη δυνατή πρεμιέρα σε μία σεζόν γεμάτη υποσχέσεις για το ΝΒΑ. Στον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς, οι Ράπτορς και οι Πέλικανς πρόσφεραν στον κόσμο ένα τρομερό παιχνίδι, με τους πρωταθλητές - που πριν τον αγώνα παρέλαβαν τα δακτυλίδια τους - να παίρνουν τη νίκη με 130-122 στην παράταση.Ο Πασκάλ Σιάκαμ με 34 πόντους, 18 ριμπάουντ και 5 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των πρωταθλητών - αλλά αποβλήθηκε λίγο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα - με τον Φρεντ ΒανΒλίτ να προσθέτει κι αυτός 34 πόντους, 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ και τον Κάιλ Λάουρι 22 πόντους.

Για τους Πέλικανς, ο Μπράντον Ίνκραμ είχε 22 πόντους, ο Τζέι Τζέι Ρέντικ 16 πόντους και ο Τζος Χαρτ 15 πόντους και 10 ριμπάουντ. Εξαιρετικό ντεμπούτο έκανε και ο Νικολό Μέλι, ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 14 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Αφεντικό οι Κλίπερς

Το δεύτερο παιχνίδι αναμενόταν συναρπαστικό, όπως και ήταν. Η μεγάλη μάχη του Λος Άντζελες, δύο ομάδες που φιλοδοξούν φέτος να φτάσουν μέχρι το τέλος, Κλίπερς και Λέικερς. Παρά το γεγονός ότι ο Τζορτζ έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού, οι Κλίπερς με καταπληκτικό Λέοναρτ επικράτησαν με 112-102. Ο Λέοναρντ είχε 30 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ 21 πρόσθεσε ο Λου Ουίλιαμς. Στον αντίποδα μεγάλο ματς έκανε ο Ντάνι Γκριν με 28 πόντους με 7/9, ενώ ο Ντέιβις είχε 28  με 8/21 και 10 ριμπάουντ, ενώ ο ΛεΜπρόν μέτρησε 18 πόντους 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αρχίζει το NBA: Το μεγάλο αφιέρωμα του Capitano.gr

Μπορεί ο Giannis να ξεπεράσει τον Αντετοκούνμπο;

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.