«Άγγιξε» το όνειρο ο Γιούχτας

18:57 | 23/06/2023

Για ένα γκολ η ομάδα των Αρχανών δεν κατάφερε να ανέβει στη Superleague 2

Ο Γιούχτας έκανε το χρέος του, όμως δεν ήταν αρκετή η νίκη με 2-0 επί του Αιολικού στις Αρχάνες για να του χαρίσει την ιστορική άνοδο στη Superleague 2. O Tζανής με σουτ στο 36' και ο Βρεττός στο 72΄επιβεβαίωσαν την υπεροχή της κρητικής ομάδας, όμως τα καλά νέα από την Χαλάστρα δεν ήρθαν.

Παράλληλα με την δική του νίκη, η ομάδα του Σουργιά ήθελε ήττα του Τηληκράτη από τον Καμπανιακό όμως το τελικό 1-1 άφησε δυσαρεστημένους τους ''πράσινους''. Ο Νιφορόπουλος έκανε το 0-1 για τον Τηλυκράτη, στο 75' ισοφάρισε ο Καμπανιακός σε 1-1 όμως στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι, ο Τηλυκράτης πήρε την 4η θέση και την άνοδο, ο Γιούχτας έμεινε 5ος και του χρόνου θα αγωνίζεται ξανά στην Γ' Εθνική, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία την πρότελευταία αγωνιστική.

Γιούχτας (Σουργιάς): Κόλλιας, Τζανής, Κοντογιάννης, Δωματάς (70′ Στακάκης), Βρεττός (82′ Κόκκινος), Ροβίθης (46′ Αζίζι), Κορνηλάκης, Γκίνη (46′ Δασκαλάκης), Γελαδάρης (82′ Τσαμανδιώτης), Γιαλούσης, Κίσσας.

Αιολικός (Παπασπύρου): Πιττατζιής, Αννιτσάκης, Ποτουρίδης, Γκανσιέρ, Μωραΐτης (56′ Μπαλωμένος), Στεφάνοβιτς, Αντωνίου (56′ Μαριόλας), Παστρικός (68′ Ρέτσος), Κανελλόπουλος, Μουκίδης (68′ Λέλος), Ανθής.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.