Αγγλία: Αυτό είναι το πρώτο ματς που θα γίνει με κόσμο!

21:42 | 01/04/2021

Με κόσμο το Λέστερ-Σαουθάμπτον στις 18 Απριλίου!

Η επιστροφή των Βρετανών φιλάθλων στα γήπεδα έχει δρομολογηθεί από την κυβέρνηση και όπως αναφέρει η «Daily Mail» ο πρώτος αγώνας που θα διεξαχθεί με την παρουσία θεατών στις εξέδρες θα είναι ο ημιτελικός του Κυπέλλου Αγγλίας ανάμεσα στην Λέστερ και στην Σαουθάμπτον στις 18 Απριλίου.

Ενόψει των αγώνων του Euro 2020, που θα φιλοξενήσει το ερχόμενο καλοκαίρι το Λονδίνο, η κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον επιθυμεί να τεστάρει κατά πόσο είναι εφικτό να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα εν μέσω της πανδημίας για να παρακολουθήσει δια ζώσης αθλητικά γεγονότα. Το πρώτο crash test αποφασίστηκε να γίνει στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Βάσει του ρεπορτάζ της «Daily Mail» ο συγκεκριμένος αγώνας θα γίνει παρουσία 4.000 θεατών στις εξέδρες του «Γουέμπλεϊ», οι οποίοι ωστόσο δεν θα είναι εκδρομείς των δύο ημιφιναλίστ, αλλά κάτοικοι της συνοικίας Μπρεντ.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στον αγώνα ενδέχεται να προσκληθούν και μέλη υγειονομικού προσωπικού, με την κυβέρνηση να προχωράει έτσι στο πρώτο βήμα ενόψει της μαζικής επιστροφής κόσμου στα γήπεδα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.