«Άγγλος» με… ελβετικό ρολόι

Απόψεις

Το Σάββατο (15/09) ΟΦΗ χρειάζεται να περιορίσει τις αμυντικές του αδράνειες και να είναι αποτελεσματικός στο επιθετικό του πλάνο για να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ είναι ο πρώτος αντίπαλος που επισκέπτεται φέτος το Ηράκλειο και οι παίκτες του ηρακλειώτικου συλλόγου θα επιδιώξουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στη Super League. Ο στόχος τους είναι ξεκάθαρος και τέθηκε διά στόματος Νίκου Παπαδόπουλου.

Για να τα καταφέρει, βέβαια, ο ΟΦΗ να πανηγυρίσει το «τρίποντο», θα πρέπει να παρουσιαστεί φανερά βελτιωμένος σε σχέση με τα δύο προηγούμενα ματς πρωταθλήματος. Για την ακρίβεια χρειάζεται να βγάλει καλό «πρόσωπο» σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού του.

Να εξαλείψει τα κενά και την άσχημη «συμπεριφορά» στην αμυντική λειτουργία του και παράλληλα να αποδώσει με συνέπεια το επιθετικό του σχέδιο, που προφανώς θα στηριχτεί κυρίως στην ταχύτητα των «φτερών» του για να «πλήξει» τους Θεσσαλονικείς.

Το σύνολο του Παπαδόπουλου έχει πληρώσει έως τώρα τα εύκολα λάθη του με την απώλεια βαθμών και για έρθει η νίκη απαιτείται μεγαλύτερη συγκέντρωση και πειθαρχία. Και μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι πανίσχυρος, όμως αυτή ακριβώς η δυναμική του ενδέχεται να δουλέψει θετικά για τον Όμιλο.

Και αυτό γιατί οι παίκτες του θα είναι εκ προοιμίου «φτιαγμένοι» για την αναμέτρηση, καθώς η ποιότητα της ομάδας του Λουτσέσκου δημιουργεί αυτομάτως γρηγορότερα «αντανακλαστικά» και βοηθάει τον αντίπαλο να «μπει» από το… πρώτο δευτερόλεπτο μέσα στο παιχνίδι.

Ο ΟΦΗ, έτσι, πρέπει να είναι «Άγγλος» στο… ραντεβού του με τον ΠΑΟΚ ως προς την αγωνιστική και πνευματική του συνέπεια και για να έρθουν οι 3 βαθμοί, τα πάντα θα πρέπει να λειτουργήσουν σαν ένα… ελβετικό ρολόι. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.