Αγιος Βασίλης με τα δώρα

21:25 | 12/12/2018

Με την επιστροφή του Γιάννη Σαμαρά ο ΟΦΗ μπαίνει στην τελική ευθεία αναφορικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο ΟΦΗ, σαν οργανισμός, είναι επικεντρωμένος στο προσεχές παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ωστόσο είναι... κοινό μυστικό πως υπάρχει και το μεταγραφικό κομμάτι.

Η επιστροφή του Γιάννη Σαμαρά από το εξωτερικό μετά από αρκετές μέρες ταξιδιών σε διάφορες χώρες -μεταξύ αυτών και η Γερμανία όπου, θυμίζουμε, έγινε το ραντεβού με την Ντόρτμουντ- σημαίνει πως η κρητική ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία αναφορικά με τα μεταγραφικά.

Ο Σαμαράς θα φέρει υποψήφιους στόχους για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ο ΟΦΗ και σε συνεννόηση με τους επικεφαλής και δη τον Νίκο Παπαδόπουλο θα αρχίσει το "ξεσκαρτάρισμα" και έπειτα οι συζητήσεις ώστε να υπάρξουν εξελίξεις.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ έχουν εντοπίσει τις θέσεις που θα κάνει "τονωτικές ενέσεις" η ομάδα τον Ιανουάριο και εκτός των εγχώριων στόχων, με πιο ξεκάθαρη περίπτωση αυτή του Κώστα Γιαννούλη, υπάρχουν και οι περιπτώσεις που θα φέρει στις... βαλίτσες του ο Σαμαράς.

Οι επόμενες μέρες θα είναι ενδιαφέρουσες για τον ΟΦΗ αν και από την ομάδα χειρίζονται κάτω από άκρα μυστικότητα τα μεταγραφικά και δεν βγαίνει τίποτα προς τα έξω. Οπερ σημαίνει πως σε τέτοιες περιπτώσεις θα έχουμε... κατευθείαν ανακοινώσεις.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.