«Αγκαλιά» με τον Σαλίμι ο ΟΦΗ

14:48 | 18/08/2019

Το Capitano.gr σας είχε ενημερώσει νωρίτερα για το «σίριαλ» με τον Ιρανό στόπερ, που φτάνει, όπως όλα δείχνουν, στο τέλος του.

Μπορεί το θέμα της απόκτησης του Ιμάν Σαλίμι να μην έχει ολοκληρωθεί για τον Όμιλο, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως όλα εκεί συγκλίνουν.

Οι διαπραγματεύσεις είναι προχωρημένες και υπάρχει αισιοδοξία, όπως αποκάλυψε νωρίτερα το Capitano.gr, ότι η υπόθεση θα έχει happy end για τους «ασπρόμαυρους».

Η ΠΑΕ ΟΦΗ έχει ήδη συμφωνήσει με τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό και έχει ενημερώσει την Τράκτορ Σάζι πως προτίθεται να πληρώσει τη ρήτρα του ποδοσφαιριστή για να φέρει στο Ηράκλειο.

Το ποσό που θα δώσει στους Πέρσες ο ΟΦΗ δεν είναι μικρό, αλλά δεν είναι και τόσο μεγάλο, όσο γραφόταν στον Ιράν. Είναι, άλλωστε, ξεκάθαρο πως στον Όμιλο δε θέλουν να ξεφύγουν από την οικονομική τους πολιτική και επιθυμούν να κάνουν προσεγμένες κινήσεις.

Για να τελειώσει, βέβαια, θετικά η μεταγραφή απομένουν να ξεπεραστούν δύο ακόμη εμπόδια. Το πρώτο έχει να κάνει με το γεγονός πως, όπως ισχύει με τις ΗΠΑ, έτσι και με την Ευρώπη, υπάρχει εμπάργκο στα εμβάσματα με το Ιράν.

Οι «ασπρόμαυροι», έτσι, ψάχνουν τρόπους για πληρώσουν τη ρήτρα και να κλείσει το ζήτημα. Το δεύτερο είναι το πρόβλημα με τη βίζα, που υπάρχει σε τέτοιες χώρες, καθώς πρόκειται για μια χρονοβόρα διαδικασία.

Γίνονται, πάντως, κινήσεις, ώστε να μην υπάρξει σημαντική καθυστέρηση. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η περίπτωση Σαλίμι δεν έχει κλείσει, αλλά το θέμα δείχνει πλέον τυπικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαλίμι, η δεύτερη υπέρβαση

Κλικ από το Παγκρήτιο: Τα παρεάκια και τα τετ α τετ

Δείτε τα γκολ του φιλικού στο Παγκρήτιο

Σίμος: «Ένας χρήσιμος αγώνας»

Πήρε μπρος ο Μάνος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.