Άγνωστοι βανδάλισαν το Στάδιο Ελευθερίας!

19:36 | 21/04/2021

Εργαζόμενοι βρήκαν πέτρες σε όλα τα γήπεδα, στο ταρτάν μέχρι και στο χλοοτάπητα του σταδίου της πόλης του Ηρακλείου

Για ακόμα μια φορά το Στάδιο Ελευθερίας πέφτει θύμα κάποιον ανεγκέφαλων. Όπως καταγγέλλει η διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΚΗ, αυτή είναι η 3η φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο. Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης εργαζόμενοι του ΕΑΚΗ βρήκαν πέτρες σε όλα τα γήπεδα αλλά και τον χλοοτάπητα, με τον πρόεδρο Λευτέρη Ζερβό και την επιτροπή να δημοσιεύουν μια οργισμένη ανακοίνωση επισυνάπτοντας και φωτογραφικό υλικό

Η ανακοίνωση του ΕΑΚΗ:

Την πρώτη φορά εν ώρα λειτουργίας μάλιστα με κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού, θεωρήσαμε ότι είναι τυχαίο γεγονός! Την δεύτερη φορά που έσπασαν 2 προβολείς αναζητήσαμε τον λόγο! Το κακό έχει παραγίνει με τον βανδαλισμό των εγκαταστάσεων του Σταδίου Ελευθερίας!!!!

Σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι βρήκαν πέτρες σε όλα τα γήπεδα, στο ταρτάν μέχρι και το χλοοτάπητα.

Είναι ΝΤΡΟΠΗ για το στολίδι του Ηρακλείου. Είναι ΝΤΡΟΠΗ γιατί με πολλή αγάπη, με ατελείωτες ώρες εργασίας και δαπανώντας πολλά χρήματα καταφέραμε να μεταμορφώσουμε την εγκατάσταση στο σύνολο της προς όφελος των αθλητών και των πολιτών και κάποιοι ανεγκέφαλοι προσπαθούν να το καταστρέψουν! Είμαστε πεπεισμένοι ότι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τις ενέργειες αυτές και σίγουρα θα αποδοθούν ευθύνες.

Αν σας αρέσουν οι ρίψεις ελάτε να γραφτείτε σε κάποιο σωματείο και μην καταστρέφετε!!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.