Αγωνία για έναν άξιο «πρεσβευτή»

08:16 | 14/08/2018

Ο Δημήτρης Κομεσίδης απουσιάζει για δύο και πλέον εβδομάδες και ο βαθμός ετοιμότητας του ενόψει της πρεμιέρας αποτελεί ερωτηματικό.

Το τράβηγμα στο δικέφαλο ταλαιπωρεί τον Δημήτρη Κομεσίδη και κατ’ επέκταση τον ΟΦΗ από τις 28 Ιουλίου… Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στο τελευταίο φιλικό του Καρπενησίου απέναντι στην Παναχαϊκή και οι εκτιμήσεις ανέφεραν απουσία από τις προπονήσεις για περίπου μία εβδομάδα.

Ο χρόνος επιστροφής του στη δράση, ωστόσο, έχει διπλασιαστεί και ο 30χρονος παίκτης θα χρειαστεί κι άλλο για να γυμναστεί σε φουλ ρυθμούς. Είναι ξεκάθαρο, επομένως, πως η παρουσία του στον αγώνα με τον Πανιώνιο μοιάζει αμφίβολη.

Περιθώρια για να προλάβει σίγουρα υπάρχουν, όμως ακόμη και αν μπει στο κανονικό πρόγραμμα άμεσα, η κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται θα είναι ένα… καλό ερώτημα, καθώς έχει χάσει ήδη αρκετές προπονήσεις, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

Ο Κομεσίδης θα δώσει «μάχη» με το χρόνο και ο Νίκος Παπαδόπουλος ελπίζει να βγει νικητής. Πρόκειται, εξάλλου, για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί ν’ αγωνιστεί στο κέντρο, αλλά και στις πλευρές της άμυνας και φυσικά αποτελεί έναν άξιο «πρεσβευτή» του «ευέλικτου» ρόστερ, που θέλει να διαχειρίζεται ο έμπειρος τεχνικός.

 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.