Αγοράζει έναν... καλύτερο Μεγιάδο

09:25 | 30/04/2020

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στο «Γεντί Κουλέ», ο Αργεντινός έχει εξελιχθεί αρκετά, «συστήθηκε» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να τον κάνει δικό του.

Η πανδημία-είναι αλήθεια-ότι έχει πάει πίσω θέματα μεταγραφικής φύσεως στον Όμιλο. Και αυτό φυσικά είναι κάτι απολύτως λογικό. Οι «ασπρόμαυροι» πρέπει να έχουν ξεκάθαρα δεδομένα στα χέρια τους για να ξεκινήσουν να οργανώνονται ουσιαστικά.

Μια υπόθεση, πάντως, που στον ηρακλειώτικο σύλλογο θέλουν να κλείσουν μέσα στο επόμενο διάστημα είναι αυτή του Μιγκέλ Μεγιάδο.

Εδώ και αρκετό καιρό, εξάλλου, πρόθεση όλων είναι να ενεργοποιηθεί η ρήτρα αγοράς του «πίτμπουλ», ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Τσακαρίτα Τζούνιορς στους «ασπρόμαυρους».

Η αρχική διάθεση των ιθυνόντων του ΟΦΗ ήταν να τελειώσουν το θέμα μετά το φινάλε των πλέι οφ, όμως πλέον το πράγμα πάει λίγο πιο πίσω υποχρεωτικά, λόγω του κορωνοϊού.

Από τη στιγμή που ο Όμιλος κατάφερε το περασμένο καλοκαίρι να ρίξει τις απαιτήσεις της ομάδας του Μεγιάδο, ο δρόμος είναι ανοικτός.

Και αυτό γιατί, δηλαδή, το σύνολο του Γιώργου Σίμου ελέγχει απόλυτα την κατάσταση, αναφορικά με την απόκτηση του σκληροτράχηλου αμυντικού μέσου.

Δίνει το απαιτούμενο ποσό και «καθάρισε». Και δεν είναι υπερβολή πως παίρνει έναν… καλύτερο ποδοσφαιριστή, σε σχέση με αυτόν που έφερνε στην Κρήτη τον Ιούλιο του 2018.

Μέσα σ’ αυτή τη διετία ο λατινοαμερικανός έχει βελτιώσει πάρα πολύ το παιχνίδι του. Βοήθησε, αλλά και βοηθήθηκε αρκετά από τον ΟΦΗ.

Η χρηματιστηριακή του αξία έχει ανέβει και το όνομα του συζητιέται όλο και περισσότερο, ακόμη και στις διεθνείς ποδοσφαιρικές πιάτσες.

Με την παρουσία του και τις εμφανίσεις του στον ηρακλειώτικο σύλλογο έχει κινήσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών κλαμπ για να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για εκείνον.

Στον ΟΦΗ, ωστόσο, δεν έχουν κανένα λόγο για ν’ ανησυχούν. Και αυτό γιατί καταθέτοντας τα χρήματα που έχουν συμφωνήσει με την Τσακαρίτα μέσα στο προβλεπόμενο χρονικό πλαίσιο, αποκτούν αυτόματα τα δικαιώματα του παίκτη. Κάτι που αναμένεται να κάνουν κιόλας μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά τα πλέι οφ, σειρά έχει ο Μεγιάδο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.