Μετά τα πλέι οφ, σειρά έχει ο Μεγιάδο

08:03 | 07/03/2020

Ο ΟΦΗ μείωσε τη ρήτρα του Αργεντινού και μετά τα πλέι οφ τον κάνει δικό του.

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο αποτελεί μία κομβική μονάδα του Ομίλου. Στη δεύτερη χρονιά της παρουσίας του στον ηρακλειώτικο σύλλογο έχει και πάλι εντυπωσιακή παρουσία και έχει εξελιχθεί σε ένα πραγματικό «λαχείο» για τους «ασπρόμαυρους».

Αυτό, εξάλλου, είχε φανεί από την περασμένη περίοδο, όταν το «πίτμπουλ» ουσιαστικά «συστήθηκε» στο ελληνικό ποδόσφαιρο και είχε… κλέψει την παράσταση.

Ο 27χρονος αμυντικός μέσος αγωνίζεται στον ΟΦΗ με τη μορφή δανεισμού από την Τσακαρίτα, όμως πλέον είναι στο χέρι του Ομίλου για να τον αποκτήσει.

Και αυτό γιατί οι ιθύνοντες της ομάδας του Ηρακλείου κινήθηκαν έξυπνα το περασμένο καλοκαίρι και κατάφεραν να βάλουν ευνοϊκότερους όρους για να τον αγοράσουν.

Τότε, μάλιστα, είχε εξελιχθεί σ’ ένα μίνι… σίριαλ. Η αρχική ρήτρα που είχε μπει ήταν αρκετά υψηλή για να την καλύψει ο ΟΦΗ (ήταν γύρω στις 500.000 ευρώ). Οι διαπραγματεύσεις απέδωσαν «καρπούς» και στη δεύτερη σεζόν του δανεισμού του, το ποσό που καλείται να καταβάλλει ο ΟΦΗ είναι μέσα σε λογικό πλαίσιο.

Μπορεί προς το παρόν να μην είναι κάτι τελειωμένο, ωστόσο στις προθέσεις των «ασπρόμαυρων» είναι να «κλείσουν» την υπόθεση.

Ο Μεγιάδο είναι μια εξαιρετική περίπτωση και είναι βέβαιο πως ο ΟΦΗ θέλει να τον κρατήσει. Είναι κάτι που έχει συζητηθεί και στον Όμιλο τον θέλουν και για το μέλλον. Για την ομάδα της… επόμενης μέρας.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, πάντως, το θέμα δε γίνεται να προχωρήσει, καθώς φυσικά προέχουν τα πλέι οφ. Άπαντες έχουν επικεντρώσει εκεί την προσοχή τους, μιας και το ζητούμενο είναι η καλύτερη δυνατή πορεία.

Με την ολοκλήρωση τους, ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πως η υπόθεση Μεγιάδο θα είναι μία από τις πρώτες που θα διευθετήσουν.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, έτσι, σε μερικές εβδομάδες ο δυναμικός μέσος θ’ ανήκει 100% στον ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεγιάδο: Η συμφωνία και η ρήτρα

Ανακοινώθηκε η παραμονή του Μεγιάδο

Μεγιάδο: Η επιμονή της Τσακαρίτα και το ατού του ΟΦΗ

Η μεγάλη απόφαση του Μεγιάδο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.