Αισιόδοξος ο Βοσνιάδης

21:16 | 20/12/2018

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός παρουσίασε και επίσημα σήμερα τον Αλέκο Βοσνδιάδη.

Ο έμπειρος τεχνικός εμφανίστηκε χαρούμενος για τη νέα πρόκληση στην προπονητική του καριέρα και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του πως οι «κυανόλευκοι» θα καταφέρουν να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους στην τρέχουσα σεζόν.

Στη βασική του τοποθέτηση είπε: «Είναι χαρά μου που βρίσκομαι εδώ, στην πόλη των Χανίων, με τιμάει πολύ η πρόσκληση που επέλεξαν οι άνθρωποι της διοίκησης εμένα, για να μπορέσω να συνεχίσω την προσπάθεια την οποία έχουν ξεκινήσει εδώ και κάποια χρόνια.

Είμαι πολύ χαρούμενος που γνωρίζω ανθρώπους με τους οποίους μπορούμε να συνεννοηθούμε εύκολα. Διακρίνω ένα περιβάλλον και μέσα και γύρω από την ομάδα, το οποίο με κάνει αισιόδοξο για την καλή μου παρουσία εδώ και την καλή συνέχεια της ομάδας. Είναι η πρώτη μου ομάδα σε αυτό το επίπεδο, σε αυτή την κατηγορία, η οποία ενώ βρισκόταν χαμηλά μου έκανε μια πρόταση για να την αναλάβω.

Ήταν κάτι καινούργιο για εμένα, αλλά καθημερινά μάθαινα πράγματα – μέχρι να απαντήσω – για το τι κάνει αυτή η ομάδα, ποιοι είναι οι άνθρωποι γύρω της, τι δυνατότητες έχει το αγωνιστικό τμήμα και γενικότερα μάζευα από παντού πολύ καλές πληροφορίες. Όλα αυτά και συγχρόνως η πολύ καλή δουλειά του προηγούμενου τιμ του κ. Πετράκη, γιατί την παρακολουθούσα την ομάδα από την περσινή της πορεία, με κάνανε να αποφασίσω για κάτι που τα προηγούμενα χρόνια δεν το είχα κάνει. Σε αυτή την κατηγορία ήταν τελείως διαφορετικός ο δικός μου στόχος.

Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω επιλέξει τους ανθρώπους που με επέλεξαν, βλέπω ότι είναι δίπλα με καθαρά τα μάτια τους, γιατί για εμένα είναι πολύ σημαντικό να πηγαίνω σε ομάδες όπου φαίνεται ότι μπορώ να αποκτήσω χημεία με τους ανθρώπους, μπορώ να τους εμπιστευτώ. Εχω πει πολλές φορές ότι όπου εργάζομαι θέλω να είμαι χαρούμενος και να δένομαι και με το περιβάλλον και με την ομάδα.

Πιστεύω ότι αυτά τα έχουμε, είμαι πολύ αισιόδοξος και το κυριότερο να τους ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνανε και να πω ότι έχουμε μια ομάδα η οποία αδικεί τον εαυτό της από τη βαθμολογική της θέση. Είμαστε μια ομάδα που μόλις πετύχει τα πρώτα αποτελέσματα και πιστεύω ότι θα το κάνουμε και άμεσα θα μπορέσει και τις θέσεις να κερδίσει προς τα πάνω και τον στόχο να πετύχει και το κυριότερο να βάλει βάσεις για τη συνέχεια της ομάδας.

Γίνεται κάτι καινούργιο, κάτι καινούργιο ξεκινάει εδώ, θα έχει προοπτική και τα επόμενα χρόνια και η πόλη των Χανίων θα έχει μια ομάδα με την οποία θα ασχολείται πολύς κόσμος.

Είμαι πολύ αισιόδοξος με αυτά που βρήκα και για τους χώρους που έχουμε και για τον τρόπο που τους έχουν φτιάξει οι άνθρωποι, γιατί μέχρι πριν ένα χρόνο ήξερα ότι υπήρχε ένα πρόβλημα με τη Μοναχή Ελιά και με το προπονητικό. Γίνονται τεράστια βήματα εκεί, υπάρχει ένα υπέροχο γήπεδο όπου η ομάδα μπορεί να παίξει, μια πόλη από πίσω της.

Θέλω, αν μπορώ να πω κάτι στον κόσμο, να υπάρξει μια συσπείρωση γύρω από τον κόσμο, γιατί σίγουρα βγαίνει κάτι υγιές από αυτό που αντιλαμβάνομαι εγώ. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος βλέποντας υγιείς προσπάθειες πρέπει να εμπιστευτεί και να έρθει να στηρίξει τις ομάδες. Αυτό βλέπουμε μπροστά μας και μας έκανε αισιόδοξους τις πρώτες μας μέρες. Ηταν πολύ καλή η παρουσία της ομάδας και στο χθεσινό παιχνίδι (19/12) και με την Παναχαϊκή έπρεπε να έχουμε κερδίσει το παιχνίδι. Γενικά πολύ γρήγορα θα έρθουν καλύτερες μέρες. Με την εμπειρία που έχουμε πιστεύω ότι η ομάδα πολύ γρήγορα θα ανακάμψει».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.