Αισιόδοξος ο Παπαδόπουλος για τα Χανιά και την έναρξη της Superleague 2

12:42 | 24/10/2021

Δυνατό φιλικό παιχνίδι στα Περιβόλια έδωσαν Χανιά και ΟΦ Ιεράπετρας, στην πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2.

Μετά το τέλος του αγώνα (0-0) ο τεχνικός των Χανίων Νίκος Παπαδόπουλος, ανέφερε τα εξής:

«Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι, είχαμε περισσότερη κατοχή μπάλας. Το μόνο που μας δυσκόλεψε ήταν οι μεγάλες μπάλες στα ψηλά κορμιά του αντιπάλου. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας, τη σκέψη της και το παιχνίδι της, δηλαδή να χτίζουμε παιχνίδι από πίσω, να παίζουμε. Αυξήσαμε τον ρυθμό μας και την έντασή μας μέσα στο ματς, δεν κινδυνεύσαμε σχεδόν καθόλου και αυτό που πρέπει να δούμε, όπως είπα και στο προηγούμενο φιλικό, είναι να βγάζουμε περισσότερες φάσεις στην επίθεση.

Νομίζω ότι θα το βελτιώσουμε και αυτό, ήμασταν πολύ καλύτερα σε αυτό τον τομέα από το προηγούμενο παιχνίδι, έχουμε παίκτες με προσωπικότητα και ποιότητα που μπορούν να το κάνουν στην επίθεσή μας. Είμαι ευχαριστημένος από την όλη προσπάθεια των παιδιών και στο σημερινό φιλικό. Η εικόνα μας ήταν καλή σε σχέση με τα προηγούμενα δύο φιλικά και το ματς Κυπέλλου, ήταν πολύ βελτιωμένη. Υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό, αλλά είναι για το προπονητικό τιμ και για εμένα.

Είμαστε έτοιμοι για την έναρξη και εύχομαι να γίνει έναρξη την επόμενη εβδομάδα, γιατί έχει κρατήσει πάρα πολύ καιρό. Για όλους είναι κουραστικό, εύχομαι να ξεκινήσει και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ένα καλό ξεκίνημα».

Για το αν είναι θετικό ότι ξεκινά η ομάδα με εντός έδρας παιχνίδι:

«Οταν ξεκινάς μέσα στην έδρα σου είναι θετικό. Είμαι όμως της άποψης ότι όποιο ματς και να παίζεις, με όποιον αντίπαλο και να παίζεις, εξαρτάται από εμάς πώς θα είμαστε και πώς θα παίξουμε, που οτιδήποτε γίνει να το φέρουμε προς τη θετική πλευρά. Είτε εκτός παίζαμε, είτε εντός, που για εμάς είναι καλό, είναι θετικό ότι παίζουμε».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.