Ακόμα μία «έξοδος» για τον ΟΦΗ - Πού θα δείτε το ματς του Βόλου

09:04 | 28/02/2024

Κρίσιμο ματς στον Βόλο για τον ΟΦΗ - Αναλυτικά όλο το σημερινό πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η δράση στη Super League, καθώς σήμερα διεξάγεται η 25η εμβόλιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται σήμερα στις 3 το μεσημέρι από την ομάδα του Βόλου, για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Αυτό που θέλει κόντρα στον Βόλο είναι να πάρει τη νίκη που θα βάλει τέλος στην όποια συζήτηση που να αφορά τις τελευταίες θέσεις και ταυτόχρονα θα αποτελέσει την πρώτη του εκτός έδρας την τρέχουσα σεζόν.

Κατά τα λοιπά, η πρωτοπόρος ΑΕΚ έχει, θεωρητικά, εύκολο έργο, σε αντίθεση με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που ακολουθούν.

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα και από το «Αθανάσιος Διάκος», όπου νίκησε 3-1 τη Λαμία, διευρύνοντας το σερί της στο 5-1-0 (με 19-4 τέρματα) και κρατώντας την κορυφή για τον... εαυτό της. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα υποδέχεται τον εκ των ουραγών ΠΑΣ Γιάννινα που πήρε τέσσερις βαθμούς στην τελευταία δυάδα αγώνων, αλλά παραμένει στην «ουρά».

Ο ΠΑΟΚ, που έμεινε μόνος δεύτερος, ταξιδεύει στις γειτονικές Σέρρες.

Ο Παναθηναϊκός δίνει τρίτο διαδοχικό ματς στη Λεωφόρο, ωστόσο στα δύο προηγούμενα έμεινε στο «Χ» (2-2 με Λαμία και 1-1 με Κηφισιά), πέφτοντας στην τρίτη θέση και το -3 από την κορυφή. Τώρα υποδέχεται τον Άρη που έχει βρει ρυθμό, έχει «καπαρώσει» την πέμπτη θέση και σκέφτεται την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, όπου περιμένει... ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναιτωλικός, που κινδυνεύει, δίνει δεύτερο σερί δύσκολο ματς στο Αγρίνιο, αφού, μετά τον ΠΑΟΚ, ταξιδεύει στην Αιτωλοακαρνανία και ο Ολυμπιακός που έχει κάνει το «4Χ4» με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σε όλες τις διοργανώσεις, έπειτα κι από το 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης.

Aναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και η βαθμολογία:

ΤΕΤΑΡΤΗ 28/2/2024

15:00 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης - Κηφισιά - Novasports 2

15:00 Πανθεσσαλικό Στάδιο, Βόλος ΝΠΣ - ΟΦΗ - Cosmote Sport 2

17:00 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος - Λαμία - Novasports Prime

17:00 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός - Ολυμπιακός - Cosmote Sport 1

19:00 OPAP Arena, ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα - Cosmote Sport 2

20:00 Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ - Novasports Prime

21:00 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός - Άρης - Cosmote Sport 1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Στιγμιότυπο-οθόνης-2024-02-28-083105.png#asset:487164


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.