Αποδεκατισμένος και ανήμπορος: Ήττα χωρίς ευκαιρία για τον Εργοτέλη!

Betsson Super League 2

Πολύ άσχημη εμφάνιση για τον Εργοτέλη των... 16 παικτών και εκτός έδρας ήττα με 2-0 από το Αιγάλεω με για την 32η αγωνιστική της Superleague 2 - χωρίς κλασσική φάση στο στόχο τελείωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι

Με 16 ποδοσφαιριστές ταξίδεψε στην Αθήνα ο αποδεκατισμένος λόγω των πολλών αγωνιστικών και μη προβλημάτων του. Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό κίνητρο για τις δύο ομάδες, απέναντι σε μια ομάδα που στηρίζεται στην έδρα της, οι παίκτες του Νίκου Μπαδήμα πραγματοποίησαν μια πολύ άσχημη εμφάνιση και μοιραία ηττήθηκαν με 2-0 για την 32η αγωνιστική της Superleague 2. Χωρίς τελική φάση στο 90λεπτο, ένα σύνολο παικτών που ταξίδεψε με πολλές απουσίες και μόλις 5 παίκτες στον πάγκο.

To παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ακίνδυνος στο πρώτο μέρος ο Εργοτέλης, σε ένα διάστημα που και οι δύο ομάδες δεν είχαν ρυθμό απλώς οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι. Στο 17' ο Τριμμάτης έκανε το 1-0 με κεφαλιά σε ένα διάστημα που οι γηπεδούχοι μετουσίωσαν την υπεροχή τους με γκολ. Αμέσως μετά το Αιγάλεω ανέβασε την απόδοση του, ο Εργοτέλης δεν μπόρεσε να αντιδράσει, στο 37΄ο Δημητριάδης σημάδεψε το δοκάρι ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Τσέλιος έκανε καλές επεμβάσεις.

Στην επανάληψη το μοτίβο διατηρήθηκε, ακίνδυνος ο Εργοτέλης, είχε τον έλεγχο το Αιγάλεω το οποίο στο 61' δημιούργησε ακόμα μια κλασσική ευκαιρία με τον Τσέλιο να δείχνει έτοιμος απέναντι από τον Αρναρέλλη. Ο Μπαδήμας δεν είχε λύσεις από τον πάγκο, ο Εργοτέλης δεν φάνηκε να μπορούσε να αντιδράσει ενώ και το Αιγάλεω ολοκλήρωνε με επιπόλαιο τρόπο τις όποιες προϋποθέσεις για επόμενο γκολ. Μια ομάδα που περιμένει να τα τελειώσει το πρωτάθλημα όσο πιο... γρήγορα γίνεται. Κάπως έτσι και μια ακόμα ήττα στο ενεργητικό του, με πολύ άσχημη εμφάνιση, ο Εργοτέλης έμεινε στους 30 βαθμούς μετά από 32 αγώνες, στους 36 το Αιγάλεω.

Οι συνθέσεις:

Αιγάλεω (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παναγιώτου, Αναστασίου, Παπανικόλας, Βλάχος, Καλύβας (Παυλής 74'), Λάσκαρης, Δημητριάδης (Δακτυλίδης 59'), Αρναρέλλης (Σέχου 68'), Τριμμάτης (Ντρενογιάννης 74'), Μπαρμπαρούσης (Τσιλιγγίρης 46')

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Σαρρής, Mico, Κόλα, Σερβιλάκης, Κατσούρρι, Πέϊος, Βουτσάς (Ντουμάνης 68'), Κουτάντος, Αλεξάκης (Πατρινός 59'), Κωστανάσιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ο Εργοτέλης δεν δείχνει διάθεση να πληρώσει τους ποδοσφαιριστές»

Οριστικό: Ο Τουτζάρης επιβεβαίωσε το Capitano και αποχωρεί από τον Εργοτέλη

Xάος στον Εργοτέλη: Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών, άφαντος ο Σάμι!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.