Xάος στον Εργοτέλη: Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών, άφαντος ο Σάμι!

Betsson Super League 2

Ενεργό ρόλο παίζει ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης - πικρία από τους ποδοσφαιριστές - διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Capitano.gr

Στην πιο δύσκολη στιγμή του τα τελευταία χρόνια βρίσκεται ο ποδοσφαιρικός Εργοτέλης. Την ώρα που εδώ και μήνες ορισμένοι σφυρίζουν αδιάφορα και αποθεώνουν την ''κιτρινόμαυρη'' ΠΑΕ, εκείνη οδεύει προς την καταστροφή με τα χρέη να μην είναι διαχειρίσιμα. Μια διοίκηση που δεν έχει φανεί αντάξια των προσδοκιών, με τον υπό παραίτηση Γιώργο Τουτζάρη και τον άφαντο Μάγκεντ Σάμι να μην μπορούν να επηρεάσουν θετικά τις εξελίξεις.

Οι οπαδοί ζητούν μάταια να πάρει θέση ο κ.Σάμι, οι παίκτες κάτι πιο... χειροπιαστό από τον κ.Τουτζάρη και όλοι περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Capitano.gr, ακόμα και τα έσοδα από το στοίχημα, η ΠΑΕ δεν μπορεί να βρει ''οικονομική'' ηρεμία!

Η πραγματικότητα είναι πολύ απαιτητική για την ΠΑΕ (όπως σε πολλές ομάδες της Superleague 2), με τον Ερασιτέχνη και δη τον Γιώργο Στειακάκη - μαζί με τον Μανώλη Σεβαστάκη- να έχουν μπει μπροστά. Αυτοί είναι ουσιαστικά που έχουν αναλάβει να τρέξουν την ομάδα μέχρι το φινάλε, όσο πιο ομαλά γίνεται καθώς και να διαχειριστούν τις δυσμενείς καταστάσεις. Aυτό είναι η κύρια είδηση. Στόχος, φυσικά, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, είναι η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία και να μην έχει... μπλεξίματα. Μάλιστα, έχει ζητηθεί να βοηθήσει και ο πρώην διοικητικός ηγέτης Γιώργος Βρέντζος, με τον ίδιο να τονίζει στο Capitano.gr ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών λόγω προσφυγών και κατάπτωσης εγγυητικής έχει αυξημένες πιθανότητες και πλέον γίνεται αγώνας δρόμου ώστε να καλυφθούν οι ''τρύπες'' και τελικά να προλάβει την επικύρωση της βαθμολογίας της Superleague 2! Απώτερος σκοπός είναι η ομάδα να έχει ''διαχειρίσιμα χρέη'' το καλοκαίρι ώστε να βρεθεί μια διάδοχη κατάσταση, με δεδομένη την φυγή του Αιγύπτιου επιχειρηματία. Όπως φαίνεται, φτάσαμε από τα μεγαλεπήβολα σχέδια προ 5ετίας, στην έξοδο από την πίσω πόρτα!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οριστικό: Ο Τουτζάρης επιβεβαίωσε το Capitano και αποχωρεί από τον Εργοτέλη

Oι δηλώσεις Βρέντζου στο Capitano.gr μετά το δημοσίευμα για Σάμι - Τουτζάρη

Alternatives: «Να μιλήσει ο Σάμι, η αποσταθεροποίηση της ομάδας δεν πρέπει να συνεχιστεί άλλο»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.