Ακόμη ένας λόγος που χαμογέλασε ο Μπούσης

SMS
08:02 | 18/09/2019

Ο κόσμος του ΟΦΗ είχε υποδειγματική συμπεριφορά, αφήνοντας πίσω το πρόσφατο παρελθόν που «κόστιζε».

Πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα λίγο μετά τη ρεβάνς-θρίλερ με τον Πλατανιά για τα μπαράζ, είχε γίνει γνωστό ότι ο ΟΦΗ θα πληρώσει 8.250 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του. Με αυτό το ποσό ο Όμιλος συμπλήρωσε περίπου 82.000 ευρώ σε χρηματικές ποινές την περσινή σεζόν για τα εντός έδρας παιχνίδια.

Ξέρετε, αυτά τα ρημάδια τα καπνογόνα που ανάβουν οι οργανωμένοι των περισσότερων ομάδων για να δημιουργήσουν ωραία ατμόσφαιρα κατά την είσοδο των 22 ποδοσφαιριστών ή μετά από γκολ. Αυτά τα ρημάδια τα καπνογόνα στον ΟΦΗ κόστισαν μία μεταγραφή, που λέει ο λόγος.

Ο Μιχάλης Μπούσης, ο οποίος πέρυσι έδωσε το παρών σε πολλά εντός έδρας ματς, δεν είχε κρύψει την ενόχλησή του επειδή η κρητική ΠΑΕ αναγκαζόταν συχνά-πυκνά να βάζει το χέρι στην τσέπη και να πληρώνει πρόστιμα μετά τις κλήσεις σε απολογία για τη συμπεριφορά των οπαδών.

Το απόγευμα του Σαββάτου, στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, η εικόνα ήταν σχεδόν πρωτόγνωρη. Ακόμα και για τον ίδιο τον Μπούση, ο οποίος με αίσθημα ικανοποίησης αντιλήφθηκε ότι οι οργανωμένοι σεβάστηκαν την επιθυμία του και βάζοντας πάνω απ' όλα το καλό του ΟΦΗ, δεν άναψαν ούτε ένα καπνογόνο και η παρουσία τους ήταν εξαιρετική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο Όμιλος δεν κλήθηκε σε απολογία περνώντας με επιτυχία τις «εξετάσεις».

Oι άνθρωποι του ΟΦΗ, βέβαια, δεν ζητούν μόνο, αλλά κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο. Και γι' αυτό η κίνηση να ανοίξουν δίαυλο επικοινωνίας με τους φιλάθλους και να ακούνε τα παράπονά τους είναι αν μη τι άλλο κάτι σημαντικό και σπάνιο. Στην κρητική ομάδα σέβονται τον «πελάτη», τον κόσμο που έρχεται να πληρώσει για να απολαύσει ποδόσφαιρο με τις απαιτούμενες ανέσεις και γι' αυτό θέλει να γνωρίζει τα προβλήματα που παρουσιάζονται οι τις παραβλέψεις.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στο περιθώριο της πρόσφατης συνέντευξης Τύπου για τις Ακαδημίες, οι άνθρωποι του ΟΦΗ ρωτούσαν τους δημοσιογράφους που έφτασαν εκεί για να μάθουν τι άκουγαν από τον κόσμο και ποιες οι εντυπώσεις μετά το ματς με τον Παναιτωλικό σε ό,τι έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση, την άνεση, τη διάθεση της Κάρτας Φίλου και άλλα πολλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα παράπονά σας στην ΠΑΕ

Τα εισιτήρια της αγωνιστικής - τι «έκοψε» το Γεντί Κουλέ

Μια... άλλη ματιά στην επικράτηση του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.