Aκύρωσε την επανέναρξη προπονήσεων η Άρσεναλ

13:30 | 23/03/2020

Την τελευταία στιγμή

Μπορεί η Αρσεναλ να σκόπευε να επιστρέψει αυτή την εβδομάδα να επιστρέψει στις προπονήσεις, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν θα συμβεί μετά από νέα μέτρα που λήφθηκαν από τους «κανονιέρηδες».

Ο τεχνικός της Αρσεναλ, Μίκαελ Αρτέτα πριν από δύο εβδομάδες, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό με αποτέλεσμα όλα τα μέλη της ομάδας να τεθούν σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Μετά τη λήξη της απομόνωσης, οι «κανονιέρηδες» σκόπευαν να επιστρέψουν στις προπονήσεις για να παρουσιαστούν έτοιμοι όταν επανέλθουν οι αγωνιστικές δραστηριότητες στη χώρα.

Παρ' όλα αυτά βλέποντας την έξαρση του Covid-19 στην Αγγλία και τον αριθμό των κρουσμάτων να αυξάνεται, πάρθηκε η απόφαση να μην πραγματοποιηθούν προπονήσεις σύντομα.

πηγή: gazzetta.gr

«Οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας θα επέστρεφαν στις εγκαταστάσεις αυτή την εβδομάδα για να προπονηθούν, μετά από 14 ημέρες καραντίνας. Βλέποντας όμως την κατάσταση θα ήταν απαράδεκτο και ακατάλληλο να γίνει κάτι τέτοιο από την πλευρά μας. Ολα τα μέλη του συλλόγου θα παραμείνουν στα σπίτια τους. Μείνετε και εσείς σπίτι και σώστε ζωές».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.