«Λουκέτο» σε όλα εκτός από τη Super League!

SMS

​Η ανακοίνωση της ΓΓΑ για τα νέα μέτρα προκάλεσε αλαλούμ και απανωτά τηλεφωνήματα

Αφορμή ήταν για το ποια ακριβώς πρωταθλήματα θα προχωρήσουν σε αναστολή κυρίως σε ό,τι αφορά την Κρήτη. Και παρά το γεγονός ότι επικράτησε χαμός και οι πρόεδροι των ομάδων στις μικρότερες κατηγορίες, ειδικά στη Γ' και στα τοπικά, έπαιρναν τηλέφωνο ο ένας τον άλλον για να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση, τα πράγματα φαίνεται ότι έχουν πάρει το δρόμο τους.

Ποιος είναι αυτός; Σε όλα τα πρωταθλήματα πλην της Super League θα υπάρξει αναστολή ενός μήνα. Δηλαδή ούτε Super League 2 ούτε Football League ούτε Γ' Εθνική ούτε τοπικό τον Νοέμβριο.

Αν και η ανακοίνωση της ΓΓΑ για τα μέτρα ελέω κορωνοϊού δεν ήταν ξεκάθαρα διατυπωμένη και δεν ξεκαθαριζόταν η συνέχιση των πρωταθλημάτων σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr πάμε σε αναστολή όλων των πρωταθλημάτων πλην της Super League 1.

Από την ερμηνεία λοιπόν της ανακοίνωσης βγαίνουν τα παραπάνω. Θυμίζουμε ότι σε αυτή αναφέρεται ότι «Αναστέλλονται οι επίσημοι και φιλικοί αγώνες σε όλες τις κατηγορίες των ομαδικών αθλημάτων, εξαιρουμένων των αγώνων ομάδων που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα εθνικών κατηγοριών που δεν έχουν ανασταλεί. Οι προπονήσεις επιτρέπονται». Με βάση την ΚΥΑ τα μοναδικά εθνικά πρωταθλήματα που θα συνεχιστούν είναι η Super League 1 και η Basket League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Βουλή ο Λευτέρης Αυγενάκης, κατά την ομιλία του, τόνισε ότι «εξετάζεται η κατ'εξαίρεση λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις και αγώνες στη Super League 2 αρκεί φυσικά να ακολουθούν το υγειονομικό πρωτόκολλο».

Το τρομερό είναι ότι ακόμα και τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές οι Κρητικές ομάδες των υπόλοιπων κατηγοριών, πλην της πρώτης, δεν έχουν επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση, αλλά την Τρίτη αναμένεται να καθαρίσει το τοπίο και επίσημα. Και βασικά αναμένουμε την ΕΠΟ να ξεκαθαρίσει την κατάσταση για τις μικρότερες κατηγορίες.

Αυτά είναι τα δεδομένα Δευτέρα βράδυ, αλλά επειδή ζούμε στην Ελλάδα μη βάζετε και το χέρι σας στη φωτιά για το τι θα γίνει την Τρίτη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κανονικά Super League και Basket League - ποιες είναι οι εξαιρέσεις


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.