Αλήθεια, στο VAR τι βλέπουν;

10:59 | 20/10/2019

Εκτός ότι μιλάμε για ένα προϊόν που ο Έλληνας φορολογούμενος το ακριβοπλήρωσε, πλέον είναι ξεκάθαρο ότι είναι προβληματικό.

Το VAR συνεχίζει να απασχολεί τη φίλαθλη κοινή γνώμη με αφορμή το πέναλτι που δεν δόθηκε στον ΟΦΗ στο ματς με τον Ολυμπιακό. Και είναι λογικό να γεννούνται ερωτήματα για το πώς κρίνουν οι άνθρωποι στο VAR μία φάση όπως αυτή. Και μάλιστα είναι η δεύτερη φορά στο ίδιο γήπεδο που ξεσηκώνονται διαμαρτυρίες, μετά από την περιβόητη φάση στο Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης.

Είναι επιτακτικό, πλέον, να βγαίνουν στην επιφάνεια οι ηχογραφημένες συνομιλίες της ενδοεπικοινωνίας των διαιτητών. Να μαθαίνει ο κόσμος πώς κρίνεται μία φάση και πώς καταλήγουν διαιτητές και VAR στην απόφασή τους. Να μάθουμε, δηλαδή, τι ακριβώς είπαν στον διαιτητή Παπαδόπουλο στην φάση με τον Φιγκεϊρέντο και με ποια λογική δεν δόθηκε το πέναλτι.

Δυστυχώς το VAR εξακολουθεί να είναι προβληματικό στην Ελλάδα, έχει αρκετά μειονεκτήματα και αν δεν διορθωθεί η κατάσταση θα συνεχίσουν οι «κραυγές». Τουλάχιστον, αν δοθούν τα ηχογραφημένα από την ενδοεπικοινωνία θα καταλαβαίνουμε πολλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολυμπιακός-ΟΦΗ 2-1: Έχασε σαν ΟΦΗ

Καρέ-καρέ το πέναλτι που ζήτησε ο ΟΦΗ

Δείτε τη βαθμολογία

Οι δηλώσεις του Σίμου

Ολυμπιακός-ΟΦΗ 2-1: Δείτε τα highlights του αγώνα

Ο ΟΦΗ έκανε τον κόσμο να αποδοκιμάσει τον Ολυμπιακό

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.