Aλλάζει σελίδα ο Εργοτέλης - η νέα πρόεδρος και η επιστροφή Σουλτάτου

Τοπικό

Απόψε (03/08) στις 19.00 η Γενική Συνέλευση από όπου θα αναδειχθεί το νέο Δ.Σ με πρόεδρο την Βαγγελιώ Γιαννουλάκη - ο ρόλος του Γιώργου Σουλτάτου και οι επιχειρηματίες που στηρίζουν το νέο εγχείρημα

Η ημέρα της αλλαγής έφτασε για τον Εργοτέλη. Παρ ότι όλοι θα προτιμούσαν τα δεδομένα να είναι διαφορετικά και η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου να βρίσκεται στις επαγγελματικές κατηγορίες, το ίδιο και η ομάδα μπάσκετ, σε κάθε περίπτωση απόψε (03/08) στις 19.00 έχει προγραμματιστεί η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη από όπου θα προκύψει νέος πρόεδρος και νέο Δ.Σ, όπου την Παρασκευή θα συγκροτηθεί σε σώμα.

Όπως έχουμε αποκαλύψει εδώ και ημέρες, έπειτα από την γνωστή εδώ και μήνες πρόθεση του Γιώργου Στειακάκη να απεμπλακεί από την προεδρία, ήρθε η ώρα μια γυναίκα να ηγηθεί της νέας εποχής. Μια προσωπικότητα που ασχολειται κυρίως με το μπάσκετ, αγαπάει τον σύλλογο και αναμένεται να εκλεγεί απόψει ως η επόμενη πρόεδρος. Ο λόγος για την Βαγγελιώ Γιαννουλάκη, σύζυγο του προέδρου του μπασκετικού Εργοτέλη Βαγγέλη Γιαννουλάκη, ο οποίος θα είναι και στο νέο Δ.Σ.

Μάλιστα, στη νέα σύνθεση του Δ.Σ, πέρα από γνωστά ονόματα που συμμετέχουν κατά καιρούς στις αποφάσεις του Εργοτέλη (Καραταράκης, Παπαδαντωνάκης, Μπροκαλάκης, Φραγκάκης, Κατρινάκης), θα υπάρχουν και τα νέα ονόματα των επιχειρηματιών Κώστα Σταυρακάκη και ο Γιάννη Τζαμούση. Επίσης, στο 15μελες Δ.Σ αξιοσημείωτη είναι η επιστροφή του Γιώργου Σουλτάτου, ενός ανθρώπου που έχει συνδέσει το όνομα του με τις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου. Ο γνωστός επιχειρηματίας αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο ενόψει της επόμενης ημέρας στους ''κιτρινόμαυρους''. Μια νέα προσπάθεια, με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στον Εργοτέλη, με όπλο την αγάπη για τον σύλλογο, σε μια πολύ απαιτητική χρονική συγκυρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ένταση και αβεβαιότητα στον Εργοτελη!

O Εργοτέλης, τα χρέη και ο «τρελός» επιχειρηματίας

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.