Πρόσωπο - έκπληξη στο «τιμόνι» του Εργοτέλη

Τοπικό

Το Capitano.gr με ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ αναλύει όλα τα δεδομένα για την επόμενη ημέρα του ιστορικού σωματείου - οι εκλογές, η/ο επόμενη πρόεδρος, τι συμβαίνει με το γυναικείο τμήμα, τι ισχύει με το μπάσκετ

Μέσα σε δύο καλοκαίρια έχουν αλλάξει πολλά στον Εργοτέλη. Γενικά, στον σύλλογο και στα τμήματα του, κυρίως όμως οι αλλαγές έχουν να κάνουν με την κατρακύλα του ποδοσφαιρικού τμήματος, έπειτα από την διοίκηση Σάμι - Τουτζάρη. Γνωστά, καταγεγραμμενα, παράπονο από το Capitano.gr σε όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια του συλλόγου, δεν νομίζω να έχετε. Αυτά, σαν πρόλογος.

Για να το συνδέσω με τα παραπάνω, το καλοκαίρι που διανύουμε πέρα από ''καυτό'' λόγω θερμοκρασιών, ήταν και είναι κρίσιμο για τους ''κιτρινόμαυρους'', όχι όμως με την ένταση και το ενδιαφέρον των προηγούμενων χρόνων.

Άρωμα γυναίκας στο τιμόνι του Ερασιτέχνη

Έπειτα από το τέλος της θητείας του Γιώργου Στειακάκη στην προεδρία του Ερασιτέχνη και τις αναβολές με τις εκλογές, αυτές θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα και σύμφωνα με τις πληροφορίες το πρόσωπο θα ηγηθεί θα είναι '''εκπληξη'' και θα είναι γυναίκα, γνωστή στις τάξεις του Εργοτέλη, με πολλή μεγάλη και διαχρονική αγάπη στον σύλλογο και στα τμήματα του.

Η ιστορία με το ενδιαφέρον του Σεβαστάκη, όπως είχαμε γράψει δεν προχώρησε, ενώ από νωρίς (Μάιο) έχει ναυαγήσει η εμπλοκή γνωστών επιχειρηματιών πέριξ του Εργοτέλη.

Η επιτροπή που έχει συστηθεί ''τρέχει'' τις εξελίξεις, έχει πάρει δεσμεύσεις από διάφορους επιχειρηματίες που βρίσκονται κοντά στο σύλλογο ώστε η ομάδα να κατέβει στην Α1 κανονικά, χωρίς όμως πρωταγωνιστικούς στόχους. Με προπονητή τον Βασίλης Μπαστάκη και βοηθό τον Μιχάλη Ξημεράκη. Τι επόμεςνες

Κινήσεις για σωστή οργάνωση

Πρακτικά, ο Εργοτέλη προχωρά σε ακόμα μια επανεκκίνηση από την επόμενη εβδομάδα όπου θα έχουμε και ανακοινώσεις. Από τα αγωνιστικά τμήματα, σε επίπεδο social και διαδικτύου, όπου οι ''κιτρινόμαυροι'' είναι αρκετά πίσω. Γενικά, στο θέμα της ενημέρωσης προς τους φίλους της ομάδας, ΜΜΕ και όχι μόνο. Ο Εργοτέλης χρειάζεται εξωστρέφεια και σοβαρότητα που τόσο του λείπει τα τελευταία χρόνια.Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι πέρα από την νέα πρόεδρο, είναι γνωστοί και εκείνοι που θα αποτελέσουν το επόμενο Δ.Σ του συλλόγου.

Αβεβαιότητα στο γυναικείο τμήμα- τα δεδομένα στο μπασκετικό τμήμα

Επανεκκίνηση και στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου καθώς η φυγή του Γιάννη Βισκαδουράκη και ο υποβιβασμός στην ΕΚΑΣΚ, άλλαξε τα δεδομένα. Έπειτα από μια πολύ δύσκολη χρονιά, την ομάδα ως γνωστόν θα προπονεί ο Αλέξης Χριστοδούλου με άμεσους συνεργάτες τον coach Βασίλη Μαϊστρέλη και τον coach Παντελή Χριστοδούλου. Νεανικό ρόστερ με 2-3 ''πινελιές'' εμπειρίας, το οποίο ουσιαστικά έχει ολοκληρωθεί.

Εκεί που υπάρχει μεγάλο ερωτηματικό, είναι το τι θα συμβεί με το άκρως επιτυχημένο γυναικείο τμήμα του συλλόγου, το οποίο αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Ο Σταύρος Περακάκης δεν δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας, όλες οι εξελίξεις μοιάζουν πιθανές, ακόμα και οι δυσοίωνες προβλέψεις είναι μέσα στο ''παιχνίδι''. Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, θα έχουν ξεκαθαρίσει πολλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ένταση και αβεβαιότητα στον Εργοτελη!

O Εργοτέλης, τα χρέη και ο «τρελός» επιχειρηματίας

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.