Αλλάζουν τα δεδομένα στα πλέι οφ λόγω κορωνοϊού

08:26 | 09/03/2020

Η απόφαση για κλειστά γήπεδα έχει τα συν, αλλά έχει και τα πλην για τον ΟΦΗ.

Το προσεχές Σάββατο, στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League, ο ΟΦΗ απέκτησε έναν... απρόσμενο σύμμαχο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η κρητική ομάδα αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο μίνι πρωτάθλημα κόντρα στον Άρη και θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσει να βρίσκεται πάνω από τους Θεσσαλονικείς στη βαθμολογία.

Η απόφαση της κυβέρνησης για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα στην ομάδα του Γιώργου Σίμου. Κι αυτό γιατί θα παίξει σε μία δύσκολη και «καυτή» έδρα, χωρίς φιλάθλους των γηπεδούχων. Αυτό επί της ουσίας σημαίνει ότι ο Άρης χάνει ένα μέρος της δύναμής του στην έδρα του και αυτό μπορεί να λειτουργήσει θετικά για τον Όμιλο.

Βέβαια, υπάρχουν δύο όψεις στο νόμισμα και ό,τι είναι πλεονέκτημα για τον ΟΦΗ στη Θεσσαλονίκη, θα είναι μειονέκτημα στο «Γεντί Κουλέ». Τη 2η αγωνιστική η κρητική ομάδα φιλοξενεί την ΑΕΚ σε ακόμη ένα κρίσιμο παιχνίδι των πλέι οφ και λόγω της σχετικής απόφασης θα αναγκαστεί να παίξει χωρίς κόσμο. Έτσι, ό,τι θα... πάθει ο Άρης το Σάββατο θα το πάθει ο ΟΦΗ την επόμενη αγωνιστική με την ΑΕΚ, χάνοντας κι αυτός ένα μέρος της δύναμης του.

Ο κόσμος του ΟΦΗ θα αναγκαστεί να δει τον αγώνα από την τηλεόραση (Novasports) και η ομάδα θα επιδιώξει να πετύχει ό,τι πέτυχε στο ίδιο γήπεδο στην κανονική διάρκεια: τη νίκη.

Βέβαια, πριν φτάσουμε στην ΑΕΚ προέχει ο Άρης και ο Όμιλος έχει ήδη μπει στον... αστερισμό του συγκεκριμένου αγώνα συνεχίζοντας την προετοιμασία του. Ο Γιώργος Σίμος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και ο ΟΦΗ θέλει να πάει στη Θεσσαλονίκη για το καλύτερο δυνατό ώστε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στον... αστερισμό του κορωνοϊού: Τα ματς των κρητικών ομάδων χωρίς κόσμο

Κορωνοϊός: Τι σημαίνει για τον ΟΦΗ το κλείσιμο των γηπέδων

Πλέι οφ: Αυτά τα παιχνίδια θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών

Στον ΟΦΗ δεν αρέσει να… μοιράζεται

Το πρόγραμμα του ΟΦΗ στα πλέι οφ

Πλέι οφ και όχι... πλέι ουφ

Ο Σίμος έδωσε το σύνθημα: «Καμία χαλάρωση, κοιτάζουμε μπροστά»

Σε ποια θέση θα τερμάτιζε ο ΟΦΗ χωρίς το VAR

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.