Άλλος ΟΦΗ στα πλέι άουτ

20:50 | 11/03/2021

Οι επιστροφές και η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσουν τον Νίκο Νιόπλια

Το μυαλό όλων στον ΟΦΗ είναι στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη, αλλά η αλήθεια είναι ότι και τα πλέι άουτ που αρχίζουν μετά το τέλος της κανονικής περιόδου είναι σε προτεραιότητα.

Το ευχάριστο για τον Νίκο Νιόπλια είναι τόσο η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας όσο και η επιστροφή βασικών ποδοσφαιριστών. Η αρχή έγινε την Πέμπτη με τους Βούρο, Σακόρ και Νέιρα να ακολουθούν το βασικό πρόγραμμα προπόνησης και να μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους. Τρεις ποδοσφαιριστές που αποτελούν σημαντικές μονάδες για τον Όμιλο, ειδικά οι Βούρος και Σακόρ που λείπουν καιρό και ο ΟΦΗ τους έχει ανάγκη.

Σε αυτούς προσθέστε και τον Νίκο Μαρινάκη, ο οποίος μετά την μακροχρόνια απουσία του επέστρεψε και δίνει μία έξτρα λύση στον Νίκο Νιόπλια τόσο για τα δεξιά της άμυνας, όσο και για το κέντρο αυτής.

Θυμίζουμε ότι η Εθνική μας ομάδα έχει υποχρεώσεις με Ισπανία (25/3) και Γεωργία (31/3). Όπερ σημαίνει ότι μετά την προσεχή τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος το πρωτάθλημα θα διακοπεί, όλες οι ομάδες θα πάρουν ανάσες και στη συνέχεια θα ριχτούν στη μάχη των πλέι οφ και πλέι άουτ.

Ο ΟΦΗ έχει ανάγκη από ανάσες, έχει ανάγκη από ηρεμία πριν από τη «μάχη» για τη σωτηρία και ο Νίκος Νιόπλιας έχει ανάγκη να δουλέψει έχοντας χρόνο μπροστά του, όχι όπως τώρα που προετοιμάζεται υπό πίεση για το ματς με τον Άρη.

Η διακοπή, αλλά και οι επιστροφές θα βοηθήσουν τον 56χρονο προπονητή να «μοντάρει» την κρητική ομάδα για το μίνι πρωτάθλημα. Η πρόκληση είναι μπροστά, περιθώρια δεν υπάρχουν και άπαντες γνωρίζουν τη σημασία της συνέχειας για να ολοκληρωθεί χωρίς... δράματα η χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με περισσότερες επιλογές στο «Βικελίδης»

Η ώρα του Μαρινάκη

Τους κάνει «τούρμπο» ο Κυπριανού


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.