Τους κάνει «τούρμπο» ο Κυπριανού

ΟΦΗ

Ο Κύπριος προπονητής αποτελεί μία προσθήκη top επιπέδου για το τεχνικό τιμ του ΟΦΗ.

Ο Όμιλος έχει και πάλι στο δυναμικό του τον Ευθύμη Κυπριανού, ο οποίος επιστρέφει μετά από 1.5 χρόνο στην ομάδα του Ηρακλείου.

Το πρώτο του πέρασμα από τους «ασπρόμαυρους» στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, ωστόσο την περίοδο 2019-20 ο νεαρός τεχνικός εργάστηκε ως εξωτερικός συνεργάτης του ηρακλειώτικου συλλόγου.

Στο διάστημα, πάντως, που δούλεψε στον οργανισμό τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά χωρίς την παραμικρή αμφιβολία.

Στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, εξάλλου, και πριν την έλευση τότε του Γιώργου Σίμου στο Άπελντοορν, ήταν εκείνος που είχε επωμιστεί ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι των προπονήσεων.

Πρόκειται για έναν καταρτισμένο επιστήμονα, που το βιογραφικό του τα λέει όλα και φυσικά δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Άπαντες είχαν μείνει ικανοποιημένοι από τις γνώσεις του, ενώ στα «συν» συγκαταλέγεται το γεγονός πως είχε αναπτύξει εξαιρετική σχέση με τους παίκτες, αρκετούς εκ των οποίων ξαναβρίσκει στο ΒΑΚ.

Αποτέλεσε ένα αθόρυβο «όπλο» του ΟΦΗ, με τον Κυπριανού να ξεχωρίζει για τις μεθόδους του και την οργανωτικότητα του.

Είναι… μετρ στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και δεν είναι ψέμα πως με τη δουλειά του είχε κάνει «τούρμπο» τους ποδοσφαιριστές του Ομίλου.

Και, βεβαίως, είναι ένα κομμάτι που στο φετινό σύνολο θέλει βελτίωση σε σημαντικό βαθμό. Λίγο ο κορωνοϊός και η απουσία ικανοποιητικού διαστήματος ξεκούρασης, λίγο οι τραυματισμοί, έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στον σύλλογο.

Ενόψει, έτσι, και των πλέι άουτ, ο Κυπριανού καλείται να φρεσκάρει όσο γίνεται περισσότερο το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια, στις «μάχες» που θα δώσει για να κρατηθεί στην κατηγορία.

Περιθώρια για θεαματικές αλλαγές σίγουρα δεν υπάρχουν, όμως είναι γεγονός πως ο ΟΦΗ πραγματοποίησε μια… μεταγραφή αεροδρομίου με τον Κύπριο προπονητή.

Τα αποτελέσματα της προσπάθειας του δεν είναι πολλές φορές φανερά, ωστόσο στην εικόνα της ομάδας ο ρόλος του είναι, αν μη τι άλλο, κομβικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άρης - ΟΦΗ: Κι όμως οι αριθμοί λένε «ψέματα»

Στον ΟΦΗ ο Κυπριανού

Σε πρώτο πλάνο ο Άρης

Η προσωπικότητα του Νιόπλια

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.