Alternatives: «Να μιλήσει ο Σάμι, η αποσταθεροποίηση της ομάδας δεν πρέπει να συνεχιστεί άλλο»

17:35 | 28/03/2022

Οργίλη ανακοίνωση από τους οργανωμένους του Εργοτέλη με ευθείες απαιτήσεις προς την πλευρά του Μάγκετ Σάμι.

H ανακοίνωση των φίλων του Εργοτέλη αναφέρει:

«Πλέον, είναι και επίσημο ότι η παρούσα Διοίκηση, υπό τον Μαγκεντ Σάμι, θέλει να αποχωρήσει από τον Συλλογο. Δικαίωμα της. Θα μας υποχρέωνε βέβαια, αν ακούγαμε τις προθέσεις από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη, πέρα από τον Γ. Τουτζαρη που τελεί χρέη αντιπροέδρου, ώστε να ξεκαθαρίσει δημόσια τους όρους για να μεταβιβάσει. Η αποσταθεροποίηση της ομάδας από την κουβέντα που άνοιξε, μεσούσης της περιόδου, δεν πρέπει να συνεχιστεί άλλο. Δεν σκοπεύουμε να κάνουμε απολογισμό σε αυτή τη φάση ή να κάνουμε ανάλυση της πενταετίας.

Ξέρουν όλοι τη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σε αυτό το συνονθύλευμα ομάδων στην Super League 2, μετά την “τομή” που έκανε ο υπουργός και θα μείνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου, με την διάλυση και την οικονομική καταστροφή αρκετών ομάδων.

Θεωρούμε όμως ότι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του Μαγκεντ Σάμι, να κάνει δύο πράγματα: α) να διασφαλίσει και να καταβάλει ΑΜΕΣΑ τα δεδουλευμενα των παιχτών, β) να διασφαλίσει την ομαλή μετάβαση της ΠΑΕ, αναλαμβάνοντας χρέη που δημιουργήθηκαν επί ιδιοκτησίας του. Να κλείσει η χρονιά με αξιοπρέπεια και σεβασμό στο σήμα της ομάδας.

Το ίδιο λέγαμε σε κάθε ιδιοκτήτη που πέρασε από την ομάδα, το ίδιο λέμε και τώρα.

Από κει και πέρα, δική μας υποχρέωση είναι να είμαστε κοντά στην ομάδα, μέχρι τέλους. Δεν χωράνε δικαιολογίες. Η θέση μας είναι στη κερκίδα και αυτό πρέπει να είναι αδιαπραγματευτο.

Τέλος, υποχρέωση των ποδοσφαιριστών είναι η αξιοπρεπής παρουσία σε κάθε αγώνα. Ξέρουμε τις δυσκολίες σας. Η τεσσάρα της Κυριακής, θα γραφτεί με κατάμαυρα γράμματα και αποτελεί ντροπή στην ιστορία του Συλλόγου.

Όπως απαιτούμε από τον ιδιοκτήτη να πληρώνεστε, όπως απαιτούμε από τους εαυτούς μας να σας στηρίζουμε, με κάθε τρόπο, έτσι απαιτούμε να μην αμαυρώνετε την ιστορία του Συλλόγου. Σας έχουμε χειροκροτήσει ΣΕ ΟΛΑ τα παιχνίδια φέτος, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Μην τα χαλάσουμε προς το τέλος.

ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΛΟΙ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΜΕ ΔΙΑΓΟΡΑ , ΣΤΙΣ 18.00 ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ».

Διαβάστε επίσης:

Τους τελείωσαν τη χρονιά, ας προστατέψουν την υστεροφημία τους!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.