Τους τελείωσαν τη χρονιά, ας προστατέψουν την υστεροφημία τους!

Απόψεις

Ο Γιάννης Χαμαλάκης έχει ένα μήνυμα προς παίκτες και staff του Εργοτέλη

24 αγωνιστικές, 33 βαθμοί. Αυτά είναι τα δεδομένα που αποτυπώνει ο βαθμολογικός πίνακας για τον Εργοτέλης.

Ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών που στα περισσότερα ματς προσπαθούν, μια ομάδα όμως που δεν λέει να φύγει από το μέσο της βαθμολογίας. Στη Σπάρτη οι ''κιτρινόμαυροι'' δεν ηττήθηκαν απλά από αντίπαλους που το ήθελαν πιο πολύ.Έχασαν με 4-0 από τον νεοφώτιστο Αστέρα Βλαχιώτη, αυτή είναι η πραγματικότητα, μια ήττα ντροπιαστική για την ομάδα του Ηρακλείου κι ας γίνεται προσπάθεια ''ωραιοποίησης''. Πάμε παρακάτω.

H ΠΑΕ περιμένει τα χρήματα από το στοίχημα, οι παίκτες την ΠΑΕ, όλοι τους την οριστική ανακοίνωση του Σάμι σε ένα καλοκαίρι που αναμένεται ''καυτό''. Έτσι όπως έχει δημιουργηθεί η ατμόσφαιρα, με τον Γενικό Διευθυντή να έχει ανακοινώσει ότι το καλοκαίρι θα φύγει, τον ιδιοκτήτη άφαντο και...φευγάτο, τα χρέη να είναι αρκετά και την ομάδα να μην διεκδικεί κάτι, δεν είναι δύσκολο η ομάδα να εκτεθεί μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος, με την απογοήτευση να κυριαρχεί στις τάξεις των φιλάθλων. Και πάνω από όλα, αν συμβεί, θα το χρεωθούν παίκτες και staff.

Έτσι όπως δημιουργήθηκαν οι δύο όμιλοι το καλοκαίρι, ώστε να παίζουν 34 ομάδες για να ανέβει ένας, ήταν αναμενόμενο ότι θα έχουμε προς το φινάλε πληθώρα ομάδων που δεν θα έχουν κίνητρο. Έτσι κα ο Εργοτέλης, τις νίκες που θέλει για να σωθεί μαθηματικά θα τις κάνει, για κάτι περισσότερο δεν ελπίζει και τα διαφόρων ειδών προβλήματα φτιάχνουν ένα σκηνικό αδιαφορίας.

Σε όλα τα παραπάνω εκείνοι που παίζουν πρέπει να πουν ''όχι'', να αποφύγουν τις... κακοτοπιές της κατηγορίας, να δείξουν ότι το Σάββατο το 4-0 ήταν μια κακή παρένθεση και να παίξουν μέχρι το φινάλε για την καριέρα και την υστεροφημία τους. Οι περισσότεροι περιμένουν να τελειώσει η σεζόν, για άλλους έχει ήδη τελειώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Aπογοητευμένος ο Μπαδήμας: «Kακή εμφάνιση, παρατήσαμε το παιχνίδι»

Οριστικό: Ο Τουτζάρης επιβεβαίωσε το Capitano και αποχωρεί από τον Εργοτέλη

Oι δηλώσεις Βρέντζου στο Capitano.gr μετά το δημοσίευμα για Σάμι - Τουτζάρη

«Πατατράκ» για τον Εργοτέλη στη Σπάρτη!

Σπουδαία νίκη τα Χανιά και άνοδος στην 2η θέση!

H ΠΑΕ Εργοτέλης, τα «προκλητικά σφυρίγματα» και το 4-0 του... αέρα!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.