Η μεγαλύτερη απόφαση του Μεγιάδο

21:56 | 24/05/2019

Ο Μεγιάδο, η επιστροφή στην Τσακαρίτα και η μεγάλη απώλεια για τον ΟΦΗ. Το Capitano.gr γράφει για τον Αργεντινό μέσο.

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο είναι μία από τις πιο «καυτές» μεταγραφικές υποθέσεις για τη διοίκηση του ΟΦΗ, αφού αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στο συγκρότημα του Χάιμε Βέρα.

Βάσει της συμφωνίας του περασμένου καλοκαιριού, ο ηρακλειώτικος σύλλογος μπορεί να τον αποκτήσει, εφόσον καταβάλλει στην ομάδα του την προβλεπόμενη ρήτρα. Και είναι δεδομένο ότι στον ΟΦΗ θέλουν να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους.  

Οι Λατινοαμερικανοί έγραφαν, όμως, ότι το ύψος της είναι 500.000 ευρώ, ενώ η Τσακαρίτα Τζούνιορς θέλει να διατηρήσει κι ένα σημαντικό μέρος των δικαιωμάτων του χαλκέντερου ποδοσφαιριστή.

Το ποσό είναι φυσικά μεγάλο και δύσκολα μπορεί να καλυφθεί, καθώς οι «ασπρόμαυροι» δε θέλουν να παρεκκλίνουν από τη φιλοσοφία τους, που αφορά στο οικονομικό κομμάτι και στις… ρεαλιστικές κινήσεις τους.

Δεν πρέπει, πάντως, ν’ αποκλειστεί το ενδεχόμενο οι ιθύνοντες του ηρακλειώτικου συλλόγου να έχουν ήδη κάνει τις πρώτες επαφές τους με τους Αργεντινούς για την περίπτωση του Μεγιάδο.

Αν καταφέρουν να «ρίξουν» την ρήτρα σε λογικά πλαίσια, θα πρόκειται σίγουρα για τεράστια επιτυχία, αφού ο Μεγιάδο ήταν ένας από τους MVP του ΟΦΗ την τρέχουσα σεζόν.

Στην πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη έδειξε τις τεράστιες δυνατότητες του και αποτέλεσε μια «κομβική» μονάδα για το σύνολο του Βέρα.

Και δεν είναι ψέμα πως η Τσακαρίτα είναι μια ομάδα που δεν μπορεί να καλύψει τις φιλοδοξίες και την ποιότητα του 26χρονου «εξολοθρευτή».

Τη φετινή περίοδο τερμάτισε στην 24η θέση της γενικής κατάταξης της Primera B Nacional (δεύτερης κατηγορίας), σε σύνολο 25 ομάδων, ωστόσο γλίτωσε τον υποβιβασμό, λόγω των… γεωγραφικών κριτηρίων και του ιδιόμορφου βαθμολογικού συστήματος που ισχύει στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής.

Και στην υπόθεση, βέβαια, είναι πιθανό να παίξει ρόλο και η στάση του ίδιου του παίκτη. Αν, δηλαδή, προσπαθήσει να πιέσει κι εκείνος από τη μεριά του, για να διευκολύνει τη μεταγραφή του στον Όμιλο.

Είναι ξεκάθαρο, άλλωστε, πως ο Μεγιάδο «εισέπραξε» πολλή αγάπη από τον κόσμο του ΟΦΗ και φάνηκε πως έχει εξαιρετική «χημεία» με το σύλλογο σε όλα τα επίπεδα. Και αν δεν ανανεωθεί η συνεργασία τους, θα βγουν χαμένες και οι δύο πλευρές.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Συγκλονίζει σε κατάθεση ψυχής ο Νίκος Κοροβέσης

Το συγκινητικό video που «έφτιαξε» τους παίκτες του ΟΦΗ

Σαμαράς: «Και αυτοί που θα φύγουν θα είναι μέσα στην καρδιά μου»

Νάστος στο Capitano.gr: «Αυτό άκουσα από τον πάγκο στο 2-2»

Αυτοί μένουν ελεύθεροι από τον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.