Αναβλήθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με αμαξίδιο

21:03 | 29/10/2020

Είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί από 17 έως 22 Νοεμβρίου στο ΣΕΦ.

Η ΟΣΕΚΑ ανακοίνωσε πως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με αμαξίδιο αναβάλλεται, λόγω του κορωνοϊού, αν και έγιναν προσπάθειες να πραγματοποιηθεί, κάτι που τελικά δεν κατέστη εφικτό. Η ανακοίνωση:

«Κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό. Είχαμε τη διάθεση να φτάσουμε μέχρι τέλους, να υλοποιήσουμε τον σχεδιασμό μας, να κάνουμε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο διάστημα 17-22 Νοεμβρίου, όμως το μπάσκετ δεν μπορεί ποτέ να μπει πάνω από την υγεία και την ασφάλεια όλων.

Με αίσθημα ευθύνης, η IWBF κι η ΟΣΕΚΑ αποφάσισαν από κοινού την αναβολή των αγώνων του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, καθώς οι συνθήκες κι η ραγδαία εξάπλωση της πανδημίας, δεν βοηθούν στη μετακίνηση τόσων αθλητών και συνοδών, από επτά διαφορετικές χώρες.

Παραμένουμε ασφαλείς, αλλά παραμένουμε κι αισιόδοξοι. Προέχει η ασφάλεια και να βγούμε νικητές στη μάχη με τον κορωνοϊό. Για το Πανευρωπαϊκό, αυτό που πιστεύουμε είναι πως δεν ματαιώθηκε, αλλά αναβλήθηκε η πρεμιέρα. Κι είμαστε σίγουροι ότι η διεθνής ομοσπονδία θα μας επιτρέψει να πραγματοποιήσουμε το τουρνουά, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.