Αναδιάρθρωση; Next year!

16:07 | 03/04/2019

Διαβάστε τι αποφασίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματισμού της ΕΠΟ - την Πέμπτη η συνάντηση με Βασιλειάδη

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ στη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε μεν να ισχύσει κανονικά η απόφαση για αναδιάρθρωση στη Super League, αλλά να παραμείνουν 16 οι ομάδες για τη νέα σεζόν (2019/20) και να μειωθούν σε 14 τη μεθεπόμενη (2020/21). Στη συνεδρίαση της Τετάρτης (3/4) η ενδεκαμελής Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, αποτελούνταν από μέλη της Ε.Ε. της Ομοσπονδίας, εκπροσώπους των ΠΑΕ της Super League.

H ενδεκαμελής Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ εξέτασε την τροπολογία για την αναδιάρθρωση που προωθεί ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης και αποφάσισε να εισηγηθεί τις εξής τροποποιήσεις:

1. Η ΕΕΠ εισηγείται τη νέα σεζόν η Super League να διεξαχθεί ξανά με 16 ομάδες.
2. Συμφωνεί με την ίδρυση της Super League 2 θεωρώντας πως το συγκεκριμένο πρωτάθλημα πρέπει να απαρτίζεται από 12 ομάδες.
3. Η ΕΕΠ συμφωνεί να μετατραπεί η Football League σε τρίτη τη τάξει κατηγορία στην οποία θα μετέχουν 14 ομάδες.

Όλα τα παραπάνω είναι υπό την αίρεση του Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος εμφανίζεται ανένδοτος όσον αφορά την αναδιάρθρωση, πιθανότατα την Πέμπτη θα υπάρξει συνάντηση της ΕΠΟ με τον ίδιο τον υφυπουργό, όπου θα ξεκαθαρίσει οριστικά το ζήτημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όλοι πιέζουν τον Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση

Και η Football league για αναδιάρθρωση!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.