Ανακοινώνει εξτρέμ ο ΟΦΗ

08:10 | 21/06/2019

Από ώρα σε ώρα ολοκληρώνεται και τυπικά η δεύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή του Ομίλου.

Θέμα χρόνου αποτελεί για τον ΟΦΗ η ανακοίνωση απόκτησης ενός ακόμη ποδοσφαιριστή. Η αρχή έγινε με τον Τσιλιανίδη, όμως άμεσα έπεται και συνέχεια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως και σήμερα να υπάρξουν ειδήσεις. Το αργότερο, βέβαια, μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (24/06) εκτιμάται πως το νέο ρόστερ των «ασπρόμαυρων» θα έχει ακόμη ένα μέλος.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο ηρακλειώτικος σύλλογος έχει ουσιαστικά «κλείσει» έναν ξένο μεσοεπιθετικό αγνώστων λοιπών στοιχείων. Οι επαφές βρίσκονται στο τελικό στάδιο και σύντομα θα γίνει και με τη… βούλα ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ.

Οι ιθύνοντες του Ομίλου, βέβαια, δουλεύουν, παράλληλα, και πολλές άλλες μεταγραφικές υποθέσεις, αφού η ανάγκη για ενίσχυση είναι σίγουρα μεγάλη.

Το «παζλ» έχει ακόμη πολλά κενά και πέραν του εξτρέμ, που μοιάζει να προηγείται χρονικά των υπολοίπων περιπτώσεων, οι «ασπρόμαυροι» θέλουν τερματοφύλακα, δύο στόπερ και ένα αμυντικό χαφ.

Το επόμενο διάστημα προβλέπεται «καυτό», αφού θα συμπληρώνονται το ένα μετά το άλλο τα κομμάτια. Το κύριο ζητούμενο, εξάλλου, είναι στην Ολλανδία, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, να έχει σχεδόν συμπληρωθεί το ρόστερ, ώστε ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο να μπορούν να «χτίσουν» με όσο το δυνατόν καλύτερες προϋποθέσεις την ομάδα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βαζ: «Σε μεταβατική περίοδο ο ΟΦΗ» 

H παρακάμερα των υπογραφών με Τσιλιανίδη: Η νέα φανέλα και η νέα μπάλα

Analysis: Αυτός είναι ο Κοσμάς Τσιλιανίδης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.