Ανακοίνωσε Γουάλι ο ΟΦΗ

14:43 | 13/08/2019

Ο 25χρονος τερματοφύλακας είναι και επίσημα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ.

Ο Οσκαρ Γουάλι ταξίδεψε στο Ηράκλειο, μετά τη συμφωνία του Ομίλου με την Άαρχους και αφού πρώτα πέρασε τα απαραίτητα ιατρικά τεστ, στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την κρητική ομάδα και ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα.

Για την ιστορία, ο ίδιος ο Ισπανός ξεκαθάρισε πώς ακριβώς προφέρεται το όνομά του και το σωστό είναι Γουάλι (Oscar Whalley). Θυμίζουμε ότι το νέο απόκτημα του ΟΦΗ έχει γεννηθεί στην Ισπανία από πατέρα Αγγλο και μητέρα Μεξικάνα, εξ ου το... περίεργο του ονοματεπώνυμου του.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την μεταγραφή του Óscar Alexander Whalley Guardado από την Aarhus GF, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας, γεννημένος στις 29 Μαρτίου 1994 στη Σαραγόσα της Ισπανίας έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην UD Amistad. Από το 2006 ως το 2013 φόρεσε τη φανέλα της Zaragoza U19. Τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε στη Real Zaragosa B, με την οποία είχε 2 συμμετοχές, ενώ την επόμενη χρονιά φόρεσε τη φανέλα της Real Zaragosa, μετρώντας συνολικά 20 συμμετοχές.

Τον Ιούλιο του 2015 παραχωρήθηκε δανεικός στην SD Huesca, όπου είχε 17 συμμετοχές στις εγχώριες διοργανώσεις. Τη διετία 2016-18 αγωνίστηκε στην Sporting Gijon, τη φανέλα της οποίας φόρεσε σε 2 αγώνες. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Aarhus GF, απ’ όπου τον απέκτησε ο ΟΦΗ. Με την ομάδα της Δανίας μέτρησε συνολικά 23 συμμετοχές.

Έχει κληθεί μια φορά στην Εθνική ομάδα U21 της Ισπανίας, στον φιλικό αγώνα με την U21 του Βελγίου.

Ο Óscar Alexander Whalley Guardado θα υπερασπίζεται την εστία του ΟΦΗ ως το καλοκαίρι του 2022.

Óscar, καλωσήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περνάει τα ιατρικά τεστ ο Γουάλι

Αυτός είναι ο τερματοφύλακας που θέλει ο ΟΦΗ

Πότε θα γίνει το Εργοτέλης-ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.