Ανακοίνωσε και Ταγγίνη ο Πόρος

19:59 | 23/03/2021

Στον Πόρο θα αγωνίζεται μέχρι το φινάλε της σεζόν ο Παναγιώτης Ταγγίνης

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Πόρος ευχαριστεί θερμά το φίλο σωματείο της Α.Ε. Κατσαμπά, τη διοίκηση και τους ανθρώπους της ομάδας που δείχνουν έμπρακτα ότι νοιάζονται πραγματικά για τα νέα παιδιά και ενδιαφέρονται για την εξέλιξη και το μέλλον τους, προσδοκώντας το καλύτερο για εκείνα.

Στο πλαίσιο αυτό παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου από την Α.Ε. Κατσαμπά στον Πόρο ο Παναγιώτης Ταγγίνης. O ταλαντούχος μεσοεπιθετικός που έκανε την πρώτη του προπόνηση την Τρίτη το βράδυ (23/03) φορώντας τα “μπλε” (φώτο) είναι 19 ετών (γεννηθείς στις 27 Δεκεμβρίου 2001), αγωνίζεται στα “φτερά” της επίθεσης (κυρίως αριστερά, αλλά και δεξιά) και παίζει ως μικρός στη Γ’ Εθνική. Ξεκίνησε από τον Ολυμπιακό Μαλεβιζίου και την τελευταία τετραετία αγωνίζεται με τα “κιτρινόμαυρα” της Α.Ε. Κατσαμπά. Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε τα καλύτερα, θα τον βοηθήσουμε και θα μας βοηθήσει.

Ευχαριστούμε και πάλι το φίλο σωματείο της Α.Ε. Κατσαμπά για την εμπιστοσύνη του και να είναι σίγουροι οι άνθρωποι της ομάδας του Κατσαμπά ότι θα τους την ανταποδώσουμε και θα τους στηρίξουμε σε ότι χρειαστούν. Έδειξαν στην πράξη ότι κοιτούν το δάσος και όχι το δέντρο».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.