Ανακοίνωσε Λεκάκη ο ΟΦΑΜ

09:11 | 11/06/2020

Ο Αντώνης Λεκάκης είναι ο νέος προπονητής του ΟΦΑΜ.

Ο έμπειρος προπονητής τα τελευταία χρόνια εργάστηκε ως βοηθός σε ΠΟΑ, Δαμάστα και Πόρο και τώρα επιστρέφει ως πρώτος στον ΟΦΑΜ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Ο.Φ.Α.Μ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Αντώνη Λεκάκη, για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Ο Αντώνης Λεκάκης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Έχει καταγράψει μια σπουδαία πορεία ως ποδοσφαιριστής, κυρίως σε Εργοτέλη κ Π.Ο.Α., κ τα τελευταία χρόνια ως προπονητής οδηγώντας σε διακρίσεις τις ομάδες με τις οποίες συνεργάστηκε,ενώ είναι γνωστό το ήθος του σαν άνθρωπος, γεγονός που διαπιστώσαμε κ εμείς από την πρώτη στιγμή.

Ως προπονητής εργάστηκε με επιτυχία σε Ασίτες, Ρωμανό στον οποίο και παρέμεινε 6 χρόνια, Α.Ε.Κατσαμπά, Ερμή Ζωνιανών, στον Π.Ο.Α. ήταν συνεργάτης του Μανώλη Σκύβαλου, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν εργάστηκε σε Δαμάστα και Πόρο ως άμεσος συνεργάτης του Μανώλη Σουτζή.

Πιστεύουμε ότι η μεγάλη προσφορά του στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, σε συνδυασμό με τις γνώσεις κ την εμπειρία του θα βοηθήσουν την ομάδα μας να προχωρήσει ακόμα ένα βήμα περισσότερο.

Είμαστε περήφανοι με την πορεία που έχει καταγράψει ο Σύλλογος τα τελευταία χρόνια, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίζουμε προπονητές με το βιογραφικό του Αντώνη Λεκάκη.

Αντώνη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ο.Φ.Α.Μ., είναι χαρά και τιμή μας που θα συνεργαστούμε φέτος.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.