Ανακοίνωσε Σαββίδη ο Γιούχτας

15:01 | 04/08/2020

Την, αναμενόμενη, απόκτηση του Γιώργου Σαββίδη ανακοίνωσε ο Γιούχτας επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Capitano.gr.

Η ανακοίνωση:

«Μια μεταγραφή που ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες για τον Γιούχτα ήταν αυτή του Γιώργου Σαββίδη, ενός μεσοαμυντικού που προσθέτει πλούσια εμπειρία και ποιότητα στην μεσαία γραμμή της ομάδας.»

Ο Γιώργος Σαββίδης μιλώντας για τη συνεργασία του με τον Γιούχτα ανέφερε: «Η περίπτωση του Γιούχτα προέκυψε λίγο διάστημα μετά την αποχώρησή μου από την Μύκονο και άμεσα μου προκάλεσε το ενδιαφέρον, γιατί γνωρίζω την ποιότητα και την υγεία που εκπέμπει το σωματείο σε όλους τους τομείς. Αυτό επιβεβαιώνεται και αυτές τις πρώτες εβδομάδες προετοιμασίας, όπου δουλεύουμε σε συνθήκες που θα ήθελε να έχει κάθε ποδοσφαιριστής. Η ομάδα έχει πάρα πολύ καλό υλικό και οι στόχοι είναι πρωταγωνιστικοί. Χρειάζεται ασφαλώς πολύ δουλειά για να δέσουμε και να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Βάσει της οργάνωσης που έχει η ομάδα, είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Ελπίζω ότι θα γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην Κρήτη και ιδιαίτερα με τις ομάδες του Ηρακλείου, κάτι που κι εμείς το θέλουμε γιατί μας κρατάει σε εγρήγορση. Και ας ευχηθούμε να μην δημιουργήσει προβλήματα ο κορωνοϊός, ώστε να έχουμε και τον κόσμο στα γήπεδα, γιατί ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο, δεν μπορεί να υπάρξει…»

* Στη φωτογραφία ο έμπειρος ποδοσφαιριστής με το ιστορικό στέλεχος του Γιούχτα και γραμματέα της διοίκησης κ. Γιώργο Ντουράκη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.