Aνακοίνωση χωρίς... αιτία!

SMS
07:50 | 30/05/2019

Μια ανακοίνωση, παγκόσμια.... πρωτοτυπία από τον ΠΑΕ Εργοτέλης

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε διαβάσει επίσημες ανακοινώσεις ομάδων και... τρίβουμε τα μάτια μας. Για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Κάτι αντίστοιχο συνέβη χθες και με την επίσημη τοποθέτηση του Εργοτέλη για τον Παπαβασιλείου. 

Όσο άξιος θαυμασμού είναι ο οργανισμός Εργοτέλης για τις ακαδημίες, το ευ αγωνίζεσθαι και την αγωνιστική παρουσία της ομάδας, άλλο τόσο μοιάζει αν κάνει συνεχώς βήματα προς τα πίσω στον τομέα της επικοινωνίας.

Άραγε τι εξυπηρετούσε η χθεσινή ανακοίνωση; Οι απορίες αφορούν κυρίως στην ύπαρξη της δεύτερης παραγράφου. Δεν νομίζω να έχει ξανασυμβεί, ομάδα να ανακοινώνει ότι έχει συμφωνήσει με νέο προπονητή σε περίπτωση που ο... νυν αποφασίσει να αποχωρήσει. Γιατί άραγε η ''κιτρινόμαυρη'' ΠΑΕ έσπευσε, έπειτα από το δημοσίευμα του Capitano.gr να διατυμπανίσει ότι έχει κλείσει προπονητή; Είναι μια έμμεση πίεση στον Κύπριο τεχνικό ή μια κίνηση πανικού; 

Δεν θα ήταν πιο λογικό αφού ολοκληρωθούν οι συζητήσεις του Νικκι Παπαβασιλείου με τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του και αφού συμφωνήσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι να γίνουν οι ανακοινώσεις;

Σε κάθε περίπτωση, o Εργοτέλης παρουσίασε μέσω της ανακοίνωσης μια εικόνα βιασύνης και πανικού, η οποία δεν αντικατοπτρίζει το ποδοσφαιρικό τμήμα και σίγουρα αδικεί τον οργανισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίθανη ανακοίνωση: «Υπάρχει συμφωνία με νέο κόουτς... αν φύγει ο Παπαβασιλείου»!

Τέλος ο Παπαβασιλείου;

Ο πρώην πρόεδρος επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Capitano.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.