Ανακοινώθηκε και… έπιασε δουλειά ο Παπαβασιλείου

19:26 | 29/05/2018

Και επίσημα προπονητής του Εργοτέλη για τη νέα αγωνιστική χρονιά είναι ο Νικόδημος Παπαβασιλείου.

Ο Κύπριος προπονητής, για τη συνεργασία του οποίου με τον Εργοτέλη είχατε ενημερωθεί από το Capitano.gr, ανακοινώθηκε από την κρητική ομάδα, ενώ την Πέμπτη (31/5) θα γίνει και η επίσημη παρουσίασή του. 

Στην ανακοίνωσή της για το θέμα η διοίκηση του Εργοτέλη αναφέρει: «Ο Νικόδημος Παπαβασιλείου είναι ο αντικαταστάτης του Τάκη Γκώνια στον πάγκο του Εργοτέλη. 

Ο Κύπριος τεχνικός είναι ο άνθρωπος που επέλεξε η διοίκηση της ομάδος μας να αναλάβει το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας στο νέο πρωτάθλημα της Football League 2018-2019.

Ο 47χρονος τεχνικός στο παρελθόν έχει εργαστεί κατά σειρά σε ΑΠΕ Πιτσιλιάς, Ολυμπιακό Λευκωσίας, ΟΦΗ, Δόξα Κατοκοπιάς, Ένωση Παραλιμνίου, Απόλλων Λεμεσού, Ερμή Αραδίππου και Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Να σημειώσουμε επίσης ότι υπό την εποπτεία του είναι η ακαδημία ποδοσφαίρου «Nikki Papavasiliou Football Academy» στη Μεγαλόνησο».

Την Πέμπτη επίσης, πέραν της παρουσίασης του Νίκκι Παπαβασιλείου, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Τουτζάρης θα κάνει τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, αυτής που έρχεται, ενώ παράλληλα θα ανακοινώσει και τη νέα συνεργασία που θα έχει η ομάδα με εταιρεία ένδυσης. 

Ο νέος προπονητής του Εργοτέλη γνωρίζει αρκετά καλά πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις στην ομάδα, παρόλα αυτά είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει και την προπόνηση της Τρίτης (29/5), στην οποία πήραν μέρος όσοι παίκτες δεν έχουν αναχωρήσει ήδη για την καλοκαιρινή τους άδεια, προπόνηση που έγινε υπό τον έλεγχο των κ.κ. Ανδρουλάκη και Μπακόπουλου, καθώς ο Γκώνιας έχει ήδη αποχαιρετήσει την πρώην ομάδα του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.