Ο Ν. Παπαβασιλείου νέος προπονητής του Εργοτέλη

Betsson Super League 2

Ο Νικόδημος Παπαβασιλείου θα είναι ο νέος προπονητής του Εργοτέλη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Capitano.gr

Ο Κύπριος προπονητής, η συνεργασία του οποίου με τον Ερ.ΟΦΗ δεν προχώρησε, είναι ο «εκλεκτός» για την τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη, με τη συμφωνία να επικυρώνεται και τυπικά μέσα στις επόμενες ημέρες, όπως εξάλλου σας είχαμε ενημερώσει.

Η αγωνιστική φιλοσοφία του Παπαβασιλείου κρίνουν στον Εργοτέλη πως ταιριάζει άριστα με αυτή που επικρατεί στο σύλλογο και αμέσως μετά την οριστικοποίηση της μετακίνησης Γκώνια στην Αίγυπτο και τη Wadi Degla, οι διοικούντες ήρθαν σε επαφή μαζί του, καταλήγοντας σε συμφωνία.

Οι πολλές συστάσεις για τον Παπαβασιλείου είναι περιττές, καθώς στο παρελθόν έχει εργαστεί και πάλι στην Κρήτη και στον ΟΦΗ, όταν η ομάδα βρέθηκε για πρώτη της φορά στη Β’ Εθνική. Στην Ελλάδα δεν έχει εργαστεί σε άλλη ομάδα, όμως ξέρει άριστα πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις, καθώς δεν σταμάτησε ποτέ να έχει επαφή, ακόμα και την περίοδο που ήταν στο εξωτερικό και τη Σλόβαν Μπρατισλάβα.

Ο Παπαβασιλείου ως προπονητής έχει δουλέψει σε ΑΠΕΠιτσιλιάς, Ολυμπιακό Λευκωσίας, ΟΦΗ, Δόξα Κατοκοπιάς, Ένωση Παραλιμνίου, Απόλλων Λεμεσού, Ερμή Αραδίππου και Σλόβαν Μπρατισλάβας. Τα τελευταία χρόνια είχε ασχοληθεί αρκετά με ποδοσφαιρικές ακαδημίες έχοντας υπό την εποπτεία του τη «Nikki Papavasiliou Football Academy» στην Κύπρο, από την οποία έχουν βγει αρκετοί ποδοσφαιριστές που κάνουν καριέρα ενός, αλλά και εκτός νησιού.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.