Ανάψανε φωτιά και μεγαλώνει... απόψε!

13:09 | 18/02/2019

Η φωτιά «άναψε» στην εκδήλωση των συνδέσμων το Σάββατο και απόψε στο Γεντί Κουλέ δυναμώνει!

Το βράδυ του Σαββάτου σε γνωστό κέντρο του Ηρακλείου, είχαμε ένα... μικρό Γεντί Κουλέ. Ολοι ήταν εκεί στη γιορτή των συνδέσμων, άπαντες έδωσαν βροντερό παρών. Ο κόσμος, οι επικεφαλής του ΟΦΗ, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, η τεχνική ηγεσία. Και όχι μόνο.

Το παρών έδωσε και ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος βραβεύτηκε για την προσφορά του στον ΟΦΗ. Οπως βραβεύτηκε ο Γιώργος Σαμαράς, ο Χάιμε Βέρα, όλος ο σύλλογος που μπήκε σε μία νέα προσπάθεια και με όπλο την επόμενη μέρα δίνει τον αγώνα του στο πρωτάθλημα.

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΡΑΒΕΥΣΗ.jpg#asset:72507

Το κλίμα το βράδυ του Σαββάτου ήταν εξαιρετικό και άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού για απόψε στις 19:30 στο Γεντί Κουλέ. Ο ΟΦΗ υποδέχεται τη Λαμία και δεν είναι υπερβολή να χαρακτηριστεί ως «τελικός» το συγκεκριμένο ματς. Ειδικά μετά τα αποτελέσματα του διημέρου, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, αφού παραμένει ζωντανός στη μάχη της ουράς της βαθμολογίας και με νίκη απόψε παίρνει τα πάνω του ενόψει συνέχειας.

Ο ΟΦΗ έχει 17 βαθμούς, τον ακολουθεί ο Λεβαδειακός με 16 και από πάνω του έχει τον Πανιώνιο με 23, την ΑΕΛ με 22, τον Αστέρα Τρίπολης και τη Λαμία με 21 και τον ΠΑΣ Γιάννινα με 20.

Απαντες υποσχέθηκαν το Σάββατο ότι θα γεμίσουν το Γεντί Κουλέ και θα δημιουργήσουν μία «καυτή» ατμόσφαιρα για να έρθει το τρίποντο. Από την πλευρά του Βέρα και των ποδοσφαιριστών δόθηκε υπόσχεση για μία μεγάλη «μάχη» ώστε να αρχίσει ένα νικηφόρο σερί που θα ανεβάσει βαθμολογικά την κρητική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ, να η ευκαιρία!

Ατυχία με Γιακουμάκη - η αποστολή

Το απίστευτο ρεκόρ της Λαμίας στο Γεντί Κουλέ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.